Less på snön.

publicerat i Days of my life;
Jag är så fruktansvärt less på all snö. Jag vill att det ska bli vår och en massa sol så man kan vistas utomhus.
Men vi är snart där hoppas jag. Dagarna springer förbi. 
Jag är så trött varenda dag. Jag tror och hoppas det är årstiden, jag varken orkar eller har lust att vara utomhus, men det kanske är det som är mitt problem. Att jag är utomhus för lite. 
Ikväll tror jag, om jag orkar att jag ska ta med mig Liam till bolleberget och åka skidor. 

Liam har haft några dåliga dagar och varit så arg. Det är sjukt jobbigt och energikrävande när han blir så arg. Och när man inte vet vad som är feloch haan vill prata. Man känner sig som en dålig förälder, man vet inte vad man ska ta sig till. 

Jag har lovat mig själv att jag ska försöka se positivt på allt framöver. För att vända på allt det negativa som varit. Jag måste få tillbaka min ork. Känner mig så passiv. 

Liam är i borlänge med klassen idag. Första resan med klassen, spännande. De ska besöka ett museum. Så han har med sig en massa matsäck idag och är hemma igen vid 16. Jag slutar sent idag så då blir det hem och göra middag och förhoppningsvis ska vi på bolleberget. 


Bjuder på en bild från häromdagen när det bjöds på köttgryta hemma hos oss. 
 
 

Lördag

publicerat i Days of my life;
Full fart dagarna lång. Denna helg har barnen varit på kalas både igår och idag. Själv var jag till Gävle igår med ett gäng tjejor och åt på pinchos och var på bio. Jag var riktigt trött men hade en otroligt trevlig kväll. Precis vad jag behövde. 
Idag har jag hängt på stallet för att kolla när syrran tävlade. Gick bra för henne. Hästen sprang sjukt snabbt.
Imorgon står träning på schemat. Jag ska hämta ett par längdskidor jag köpt. Åkte med jobbet i torsdags kväll och fick mersmak så köpte ett par så jag kan åka lite oftare. Har så ont i benen (träningsvärk) sen i torsdags. 
Precis bäddad ner mig och ska se på film innan ja somnar. Kom inte hem förän 01.30 inatt och klev upp tidigt så är sjukt trött. Syrran bor här i helgen och Liam sover hos en kompis . Ha en trevlig kväll !

Update.

publicerat i Days of my life;
Var ett tag sedan jag gjorde en uppdatering, Men jag lever. Har varit utan internet hemma ett par dagar och jag orkar inte blogga från telefonen. 
De gjorde något med vårt fiber på framnäs så det blev strul med V-lan i Zitius men det är åtgärdat nu iallafall. 

Det har snöat enormt de senaste dagarna, så det är bäst man håller sig inomhus. Liam ska på kalas på alfta badhus i eftermiddag, jag tänkte passa på att köra några maskiner tvätt medans, 
Så mycket mer har inte vi planerat i helgen, träning imorgon bara. Så pass kallt ute så vet inte om man kan göra ett besök på bolleberget för att åka skidor. 
 
Denna årstid är verkligen så tråkig. Man går i ide. Vill att snön ska smälta bort och att det börjar bli vår så man kommer ut lite mer. Jag är ingen vintermänniska, fryser så lätt nu för tiden. 
 
Jag har nog inte direkt något roligt att berätta som hänt dessa veckor. Har bakat en massa bullar och köpt biljett till Britney Spears i Sandviken i Augusti.  J arbetar på hemmaplan och har gjort det i några veckor innan han åker iväg igen. Själv arbetar man varje dag också. Så blir inte mycket tid över. Man Äter, Jobbar och Sover. Men jag hoppas på att man piggnar till när det börjar bli ljusare ute.