- Vart tar tiden vägen ?

publicerat i Days of my life;
Gud så fort eftermiddagarna går. Tycker knappt Jimmy hinner hem innan det är läggdags.
Vi har precis ätit pannkaka och sylt här hemma. Jag har varit och handlat på Coop med Liam. Linus stannade hemma med Jimmy under tiden.
Nu har vi besök av Jimmys föräldrar men de är på väg hem snart. Själv ska jag sätta mig framför tvn en stund innan det är dags att bada och göra i ordning Liam för kvällen. Ska försöka hinna med en dusch själv innan jag ska lägga barnen. 
Imorgon ska vi skjutsa Jimmy till jobbet, sedan åker vi till min mamma. Ska på bvc på förmiddagen så då lämnar jag Liam där under tiden. Ska bli så skönt med fredag imorgon så jag har Jimmy hemma i helgen. Ska försöka ta oss ner på stan för att köpa en liten tunnare mössa till Liam och ett par stövlar, det lär behövas när det börjar bli kladdigt ute. 
Återkommer imorgonkväll när tiden finns. 
Nu ska jag beställa en ny jacka :)

- Torsdag

publicerat i Days of my life;
Självklart slår jag mig ner framför datan när barnen sover, egentligen borde jag nog sova själv men det är så skönt med lite egen tid. 
Har plockat lite på förmiddagen och tvättat två maskiner tvätt. 
Liam har varit lungt idag. Däremot har Linus grinat hela förmiddagen så har fått burit runt på honom. Slängt i mig lite lunch hann jag iallafall. 
Fick amma honom medans jag la Liam. 
Liam sover och jag ska gå och lägga mig på soffan och kika på top model.
Skriver mer senare under dagen.

- Onsdag kväll.

publicerat i Days of my life;
Uppdaterar er väldigt snabbt idag eftersom jag är alldeles för trött för att orka skriva. 
Liam har varit en riktig busunge idag, bara hyss. Han testar alla mina gränser nu när jag är hemma med både han och Linus. Tur är att Linus sovit nästan hela dagen. 
Hann själv sova en stund på förmiddagen. Fick sedan besök av Carro som hade med sig jättegoda kakor. Hon hade även med sig sin syter. 
Efter det kom Frida, Kevin och lille Philip och hälsade på oss. SÅ det blev full fart här hemma. Blev middag efter det sedan var Liam och Jimmy ut en stund, själv har jag burit runt på en grinig bebis som nu sover. Alla här hemma sover så jag ska ta och släcka och gå och lägga mig jag med. 
Imorgon ser vi ut att också bara bli hemma. Måste erkänna att det är riktigt tråkigt att bara sitta inne, man blir så rastlös. Men så krångligt att få med vagn och två barn ut när man bor på andra våningen.

Godnatt!