Jul hos oss.

publicerat i Days of my life;

Här hemma är det jul. Ingen gran dock. Den tar vi från strax innan jul. I helgen bakade vi lussekatter och pepparkakshus. Jag har köpt 24 små presenter var som jag håller på att slår in som adventskalender till barnen. Har tidigare köpt legokalender men insåg att det blir ungefär samma pris och betydligt roligare med små presenter.

Jag börjar bli sjukt. Lagom till årets julfest och en helg på spa. Jag hoppas det vänder . 
Ligger nerbäddad. Tänkte städa och så ikväll men jag skjuter på det tills imorgon. Har precis duschat och lagt mig . Kikat på stora hoppet och nu ska jag se bachelor. Imorgon ska jag till frisören. Ska bli så himla skönt å fräscha upp håret även om de inte blir någon större skillnad så är de ändå känslan .
Godnatt!


22 november, en dag av sorg

publicerat i Days of my life;
Idag är årets jobbigaste dag, 22 november. Den dagen man gruvar sig inför flera dagar i förväg. 
Minns såväl den tidiga morgonen när mamma och en präst knackade på dörren. Jag kände redan när det knackade att något inte stod rätt till. Inte den tiden på morgonen. Därefter är det verkligen svart i flera månader. Man slog av allt. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde eller hur jag hanterade det, men jag tog mig igenom det.
Att förlora sin syster, även min allra bästa vän. Att något slits från mig så hastigt. När man precis klivit ut i vuxenlivet så krossas allt, all framtid, kändes det som. Mimmi hann uppleva min student, mitt körkort och första barn. Några av de största sakerna i livet. Champangeflaskan jag fick av Mimmi på studenten står orörd i mitt vitrinskåp. Jag glömmer aldrig färden till mcdonalds direkt när jag fick mitt körkort, och hur lycklig hon blev över att bli moster. Det glädjer mig med så många fina minnen. Vi har alltid stått varandra otroligt nära. Det är så många fina minnen jag har efter henne. De arton år vi fick tillsammans är jag evigt tacksam för. 
Aldrig hade jag kunna föreställt mig att jag skulle behöva gå igenom detta. 
Du fattas hos oss. Denna dag gör speciellt ont, lika så din födelsedag och julafton. 
Vardagen fungerar oftast men livet är som en berg och dalbana. Det är svårt att acceptera att du inte finns bland oss. Man är arg, ledsen och besviken. Det är svårt att sätta ord på känslorna. Mitt liv hade kunna sett så annorlunda ut om du funnit hos oss. Det fattas alltid en bit inom mig, som ingen kan fylla. 
Var rädda om varandra, livet är så orättvist ♥ 

Jag slutade tidigare idag, åkte till graven med barnen och tände massor av ljus. En sorgsen dag.
 
 

Långa dagar.

publicerat i Days of my life;
Alltså dessa sena dagar. Hämtar barnen på dagis 17:30, är hemma vid 18. Slänga ihop middag, bada och göra läxa sen direkt i säng. Känns som varje dag ser ut så, fastän jag vet att det inte alltid är så. Sen ska man hinna sköta allt med tvätt, disk, städa osv när man är själv under veckorna. Önskade dygnet hade mer än bara 24 timmar. 
Barnen sover iallafall, själv ska jag bädda ner mig och se the bachelor om en stund. 

Jag har nog aldrig riktigt haft ont i foten, men nu har jag faktiskt det. Tror bowlingen i fredags gjorde en annan typ av belastning på foten som den inte är van. Även om det kändes bra då så känns det allt utom bra nu. Så fort man sätter hela tyngden med hälen gör det ont i foten på något vis. Går inte att förklara känslan, men man haltar lite. Vet att det går över om någon dag igen. Tror mina hårda skor är dåliga med, jag har ett par med dämpning i men vill liksom inte jämt gå runt i löparskor. Även om det vore bäst, iallafall på arbetet. 
Men det är värt att ha ont i foten. Jag har bestämt mig att inget kommer kunna stoppa mig. Skulle kunna ställa upp i ett maraton fast jag har ont. Dock skulle jag aldrig orka det pga min dåliga kondition. Men inget kommer hindra mig. Om något någon gång gör det så är det för jag ändå inte vill göra aktiviteten :) haha

På fredag är det änligen löning, i helgen står kalas på schemat för min bästa Jenny. Blir lussebullsbak med. Annars så har vi inga planer. Har ringt och bokat en klipptid idag med, nästa onsdag. Lite nervös. Vill egentligen inte klippa mig men det är behövligt. Slitet och så. Så tog första bästa tiden, fick bli cut and color. Jag har faktiskt ingen speciell frisör jag går till, och klipper mig bara två gånger om år, haha. Jag tar där det finns tid liksom.