Avslutning på praktiken.

publicerat i Days of my life;
Idag blev det avslutning på praktiken. Känns så himla skönt måste jag säga. Fast kommer sakna barnen så himla mycket, men kommer att hälsa på dem någon gång.
Ska bli skönt att kunna ta det lugnt om dagarna för har haft så ont i magen och mycket sammandragningar så kan behöva vila lite, men man blir så uttråkad av att bara vara hemma också.

Slutade lite efter två idag, tog lite tid att ta farväl av alla barnen. Cyklade hem till jimmys föräldrar och mötte Jimmy så vi tog en sväng ner på stan, försökte leta ett par skor till mig, men hittade inge denna gång heller. Vi gick på nya konditoriet istället och åt blandsallad, mums!
Efter det åkte vi hem och vilade lite tills pappsen ringde, så följde med han och handlade. Köpte ett par blomkrukor till vardagsrummet sen handlade jag lite mat och en flintastek som vi ska grilla imorgon, det är ju så himla gott. Jag hoppas det blir väder så man kan grilla imorgon.

När jag kom hem sov jimmy, väckte han så vi kunde städa lite :) Usch, tycker ine man göra något annat än att städar, men det finns alltid något att städa tycker jag även om det inte är särskilt stökigt. Men nu är det iallafall rent och fint. Vi tänkte ta oss en promenad till Ica och köpa lite gott till kvällen tror jag. Ska nog även försöka hinna duscha innan klockan nio, för då är det efterlyst som jag och Jimmy hade tänkte kika på.

Imorgon ska vi tvätta på morgonen, sen blir det nog bara sola om vädret tillåter. Ska även hem till mamma och grilla, sen har jag lovat Emma att ta med henne så hon får se alla fyverkerier och kasen. Eftersom mamma jobbar natt har jag bilen så ska väl bila runt lite och se om det finns något kul att se, annars blir det nog bara mys hemma :)

Golf på bolle.

publicerat i Days of my life;
Idag var det näst sista dagen på praktiken, kommer bli tomt sen när man inte har något att göra om dagarna. Och kommer sakna alla barnen.

Mötte iallafall Jimmy när jag slutade så vi cyklade hem och städa lite och satte upp vårt duschdraperi. Lagade mat, det blev pasta och skinksås idag. Efter maten ringde pappa och frågade om vi skulle med till bolle och spela golf. Vi hade ändå inget bättre för oss så följde med, stog och sköt lite på rangen, men blev jobbigt för magen efter ett tag. Känndes  nästan som om jag sträckte mig :)

Pappa och Per var liga sega som vanligt, det tog två timmar för dom. Så jag och Jimmy lånade bilen och åkte till rusta och köpte papper till skrivaren.
Kom hem vid sjutiden så installerade scannern så vi kunde skriva ut lite viktiga papper sen blev det ett bad och har alldeles nyss kommt upp från det. Så nu ska jag ta och lägga mig så man orkar upp imorn.

Praktik

publicerat i Days of my life;
Blev praktik idag, men nu är det bara två dagar kvar sen så är jag ledig ända tills jag blir mammaledig :) Alltså i Agusti/september, men ska bli skönt, för har så ont i ryggen så skulle helst bara villa ligga hemma, men man har så mycket att göra hela tiden så det finns inte tid till det känns det som.

Cyklade iallafall hem från praktiken två idag, eller jag cyklade faktist hem till mamma och hälsade på, fick lite glass och chokladbollar innan jag åkte hem.
La mig lite när jag kom hem sen vart det dags att laga mat, blev pannkaka idag. Jimmy passade på att åka på jysk medans jag lagade mat och köpa utemöbler till balkongen, så nu kan vi sitta där, mysigt. Fattas bara lite blommor och sådant nu men de ska vi ordna något tag.

Nu har vi iallafall ätit, så nu väntar disken på mig. Usch! Jag hatar disk, men är väl sånt man måste göra.
Resten av kvällen ska jag ligga i soffan och kika på tv.