~ V A L B O R G ~

publicerat i
Idag är det valborg . Tänk vad roligt det var när man var liten. Med alla smällare och raketer på byn. Nu finns det knappt några kasar men de börjar bli lite bättre iallafall. 
Vi har grillat med familjen Frank och besökt bolle för att kolla på majkase och rida häst. Haft en kanonkväll.  Barnen somnade snällt.  Själv har jag precis varit chaufför en snabbis men ska sova nu. Imorgon väntas jobb. Ha en trevlig valborg ! 

~ M Y C K E T G J O R T ~

publicerat i Days of my life;
Igår var jag ledig, skjutsade pappa till gävle för att kontrollera den brutna foten en sista gång. Linus var såklart också med men inte Liam eftersom han går i skolan. Shoppade lite på ikea och avslutade på Mcdonalds. Inte ofta man shoppar med pappa och inte ofta han hoppar runt på kryckor inne på Ikea heller. Fint träningspass ! 
Blev lite nyttiga saker inköpt till hemmet, lakan, skål, skärbräda, ljus, skrivbordslampa och sånt. 

Väl hemma så hade jag ett möte inbokat så avklarade det, och fixade även pass eftersom jag åker utomlads om ungefär 5 veckor. Hann städa ur bilen och hela lägenheten + tvätt. Var verkligen helt färdig igår när jag la mig. 

Sålde forden denna vecka så vi har lite panik med att hitta en ny andra bil. Max 20 000 får den kosta, vill gärna ha Audi eller passat. Verkligen inte lätt men ska ringa på några imorgon och förhoppningsvis blir vi med bil i helgen. 

Nu ska jag sova, trött efter att ha tagit mig igenom ett danspass ! 
 
 

~ S T R E S S ~

publicerat i Days of my life;

Det som händer förra veckan med Linus får liksom än att tänka till. Förra veckan orkade jag ingenting, jag bara lät allt vara och det var så skönt att inte behöva uppleva någon stress eller några måsten. Jag spenderade all tid med Linus och tog tillvara på tiden.
Idag känns det som vardagen är tillbaka. Jobb, dagis, packa väskor, massa telefonsamtal, plugg, träning, möten... Men jag försöker ta en sak i taget. Ska göra klart plugget så jag kan lägga det åt sidan, sedan får jag en massa andra saker uträttat denna vecka också så lugnar allt sig förhoppningsvis men då kommer även nya saker, som vanligt.

Försöker att bara tänka en dag i dagen men jag är duktig på att tänka ett helt år frammåt tror jag och jag blir så fruktansvärt stressad av allt jag har planerat då och vet inte alls hur jag ska hinna med. Men det är liksom inget jag kan eller vill dra ner på utan jag vill bara slippa känslan stress. Men det är inte långt kvar tills det är semester och i sommar blir det uppehåll från mycket aktiviteter så jag hoppas på att kunna hämta andan lite då. Låter nog som jag har mer än vad det är, jag blir nog bara väldigt lätt stressad också.

Förstår verkligen inte vad det är som får mig att känna så stressad. Men idag var jag så stressad att jag till och med helt glömde bort saker. Jag som aldrig glömmer något.

Gjorde ont i mig att lämna Linus på dagis idag, men jag bad dem hålla ett extra öga på honom under veckan och de tror jag verkligen att de gör också. Men man är så himla orolig att något ska hända igen. Jag ska kontakta Hudik under veckan och be om att få prata med någon läkare som kan ge mig en förklaring.