~ T I S D A G ~

publicerat i Days of my life;
Enda gångerna jag skriver något här så är det något negativt. Jag är faktiskt inte så negativ som det verkar. Jag är ännu värre. Nej då, men de gånger jag skriver är ju för att jag är irriterrad och behöver skriva så känns det bättre. 
Idag är en dag jag är irriterrad, över vad vill jag faktiskt inte tala om för det spelar  ingen roll. Jag blir bara så arg på mig själv som alltid är tyst. Aldrig säger något utan förväntar mig att min omgivning ska förstå sig på mig ändå. Att alla ska veta vad jag vill, vad jag tycker och när folk inte gör det blir jag ännu mer irriterrad. 
Idag är iallafall en sån dag. Önskar allt alla förstod sig på mig liksom, men de är knappt så jag gör det själv. 

Har som vanligt jobbat idag, sedan haft samtal via skype med min lärare för en genomgång av kursen och därefter tränat. Nu ligger jag nerbäddad med barnen (som somnat i vår säng). Ska strax sova jag med. Var så skönt att träna ikväll, behövde det. 
Imorgon är det Liams tur, då står innebandyträning på schemat och jag slutar tidigt imorgon. 
Torsdag ska jag äntligen till frisören och fixa håret, som jag längtar. Det är så slitet. Och fredag är det Justin bieber i Stockholm.  
 
 I helgen var det inflyttningsfest, hade en riktigt trevlig kväll som jag avslutade klockan 00. Uppe med tuppen på söndagen, tog en promenad till mamma på morgonen för att hämta barnen redan klockan 10. Klockan 14 var vi tillbaks hos mamma för kalas hos syrran som fyllt 13. Sedan hem och städa och tvätta, kokade kalops och gjorde broccoligratäng. Väldigt effektiv fastän jag inte alls var pigg efter lördagen. 

Godnatt!
 
 

~ F I K A ~

publicerat i Days of my life;
Äntligen är det helg. Så välbehövligt. Har fikat med Jossan och Linus idag på stan. Men Linus var så himla bråkig och vägrade att lyssna idag. Så blev inge långvarigt.
Nu är vi hemma igen, ska ta det lugnt tills vi ska iväg på inflyttningsfest men det blir en lugn kväll för mig iallafall. Imorgon ska vi eventuellt å badhuset och så har syrran kalas. Så visst finns det gott om saker att göra på helgerna. Aldrig en lugn stund.
Jimmy är och åker Cross med Liam men kommer nog hem snart.
 
 

~ O N S D AG ~

publicerat i Days of my life;
Alltså vilken vecka, mitt humör. Skulle helst av allt vilja ligga i sängen varje dag och kolla på film.Men som vanligt är schemat fullbokat. Igår tränade jag, idag började vi med frukost på NK innan Linus skulle på läkarbesök. Allt såg bra ut med medicineringen och så.
Jag hade så ont i huvudet på eftermiddagen så tog ledig och åkte hem, hann bara hem och vända innan det var innebandyträning för Liam. Han tycker det är kul och jag hoppas det håller i sig.
Nu ska jag plugga innan det är läggdags. Imorn väntar jobb och dans.