- Leksand Sommarland.

publicerat i Days of my life;
Gårdagen spenderade jag med min familj samt Robin, Frida, Kevin och Emil på leksand sommarland. Hur mysigt som helst. Åkte redan klockan 8 på morgonen och kom hem klockan 9 igår kväll. Det gick bra med Linus där, dock var han grinig på hemvägen så det ble ett flertal stopp för oss, men vi kom iallafall hem. 
Badade och lekte hela dagen, Liam var så trött att han somnade på hemvägen. Höll nästan på somna jag med. 
Hann bara hem och byta om så åkte vi ner på crusingen, gick ett varv runt stan och tittade sedan åkte vi hem och la oss. 
Här kommer ett par bilder ifrån gårdagen.
Inga planer för dagen, städa lite, kanske tvätta bilen. Annars så blir i bara hemma här på området och leker. 
Känner mig fortfarande trött efter gårdagen.

- Badat på skajet.

publicerat i Days of my life;
Idag har vi varit hemma på förmiddagen. Alexandra kom och gjorde oss sällskap en stund. 
Jimmy kom hem klockan 13 idag, skönt. For då ivag och badade, även då kom Alex och gjorde oss sällskap, verkligen trevligt, synd bara att man inte ses lite oftare. Vi badade på skajet iallafall. 
När vi kom hem for Jimmy iväg med Liam på cykeln, i två timmar var de borta så jag höll på dö av hunger undertiden, eftersom de skulle handla mat men tydligen hade de hamnat på långnäs. 
Blev mat när de kom hem och så fick vi besök av Jimmys familj. Nu sover barnen och jag sitter med en god cider i handen och vattenmelon på bordet. Underbart med fredag. 
Imorgon har vi planerat att åka till leksand, så vi får se vädret och så. Hoppas på bra väder.

- Torsdag.

publicerat i Days of my life;
I detta härliga väder vill man väl knappast sitta vid datan, därför har uppdateringen blivit dålig den senaste tiden. Men jag passar på att njuta av sommaren ifall det blir en lika lång vinter som den förra, då kan jag passa på att blogga. 

Igår var vi på tranan och åt. Jag, Lina och så följde Jimmy med. Barnen var hos mamma under tiden. Vid 22 när vi skulle hemmåt villa dessa tråkmånsar inte följa med å jag fick bege mig ensam hemmåt. Hämtade upp barnen och åkte hem med dem, la dem på en gång och själv började jag städa garderoben och ta reda på tvätt. 00.30 hade de inte kommit hem än så då la jag ut (gömde) en nyckel till Jimmy eftersom jag tog hans när jag åkte hem. Somnade vid 01, och Jimmy kom hem vid 01.30. 
Han var då allt utom pigg imorse, men han får skylla sig själv. Själv skulle jag också upp tidigt för att lämna en nyckel till min mormors syster som lånade tvättstugan. Smög upp kl 07, gav henne nyckeln och la mig igen, jag fick sova till 09. Gud vad skönt!

Åkte med barnen till pappa, vi tog en promenad, åkte sedan på stan. Dollar och karlssons, jag köpte en hylla jag länge letat efter. Och våtservetter, och så fikade vi. Liam fick leka en stund på buspalatset också. I denna värme, haha. Men jag orkade inte med något strandbesök idag. 
Åkte sedan hemmåt, jag och Jimmy gick ut med barnen till lekparken och var där. Har efter det bara varit hemma. Vi har nyss ätit kycklinglåda och ris, jättegott. 
Ska nu ta reda på disken sedan färga håret, får se hur det blir, köpte en ny färg. Och efter det ska jag måla naglarna och ta ett långt bad. 

Har nog inte så mycket mer att säga, ska försöka lägga ut bild på barnen någon dag. Orkar inte nu, måste sätta lite fart om Liam ska komma i säng i tid. 
Fått våra nya gardiner och överkast också, så nu längtar jag tills hösten och pyssla lite och göra om/fint här hemma. 

Ha en trevlig kväll alla!