Tisdag

publicerat i Days of my life;
Vaknade upp på helt fel sida idag.
Blev inte precis bättre av att tänka på att min bil skulle besiktigas. Har ju bara gruvat mig för besiktningen i 364 dagar.
Iallafall så satt jag där på en stol, asnervös, personen som besiktigade bilen glodde ju hur mycket som helst på den och var säker på att han skulle hitta minst hundrafemtio fel. Kändes inte bättre av att de stod TVÅ stycket och kollade på bilen.
BLANKT PAPPER!
Trodde allvarligt han skojade. Skyndade mig att ta pappret och drog fort som sjutton så han inte skulle ändra sig och vilja kolla på bilen mer.
Första gången jag faktiskt gillar min bil. Fattas väl bara att växellådan eller kopplingen brakar nu då, när den gick igenom besiktningen en gång.
Ska faktiskt byta ett hjullager , men de var bara ett tips från besiktningsgubbe.
For iallafall med ett stort smile till jobbet, så skönt att slippa dessa tråkiga utgifter.

Imorgon ska jag ringa och boka visning på ett hus på björktjära. Har bokat tid för att få ny " grill " till bilen eftersom de tydligen inte bytte den när de lackerade bilen, och så har jag bokat tid för en lyxig ansiktsbehandling nästa vecka. Och ska även boka en tid för tattuering.

Imorgon är det valborg. Inga speciella planer. Jobbar till 17.15, blir väl någon god matbit på kvällen och sedan kolla på någon kase om vädret tillåter. Är iallafall långledig till på måndag. Skönt !

 
 

Alborgen

publicerat i Days of my life;
I lördags var jag med jobbet till Alborgen. Första gången jag var där men var faktiskt väldigt roligt, mycket roligare än vad jag tänkt mig. Dock blev mina ben misshandlade. Kröp över några spända rep och fick blåmärken hela benen. Men ska synas att man kämpat för att vinna. Dock kom vi tvåa, av fem lag. Men är mer än nöjd med det.
Avslutade med kreolsk buffe innan vi for hemmåt för teamfest i lokalen hemma på framnäs.

Blev en väldigt lugn kväll för min del. Blev så trött av all lek och mat.
Gårdagen spenderade jag ute hela dagen. På långnäs, fotbollsplanen, lekparken, på ren och lite överallt. Innan jag tog en powernap hemma och sedan städade och la kidsen. Somnade tidigt själv med.

Idag är det jobb. Tur det är kortvecka. Ledig på torsdag och fredag. Mycket ledighet nu! Så himla skönt. Ser verklgien fram emot mina fem veckor semester i sommar.
 
 
 
 
 

Fredag och löning

publicerat i Days of my life;
Äntligen fredag och löning!!!
Enda negativa är att jag åkt på världens förkyldning , så himla typiskt. Jag som ska till Alborgen med jobbet imorgon. Hoppas verkligen att jag är piggare då.

Slutade efter lunch idag så var iväg och kikade på tatuering. Får se vad det blir.

Blev bjuden på grillat hos mamma. Så himla gott var det. och så blev det paj till efterrätt.

Kevin och philip kom över på besök hos mamma de med så barnen lekte och
fikade.

Hunnit med att storhandla, betalt alla räkningar och städat ikväll med och nu har jag färgat håret och ska sova så man är pigg imorn.

Ska försöka hinna till Söderhamn imorgon innan bussen till Alborgen går kl 13 :)