Styr mot Gävle

publicerat i Days of my life;
God morgon!

Jag är uppe med tuppen, ensam.
Barnen sover fortfarande. Vad har hänt ? De senaste veckorna har barnen börja sovit till nio, fastän de lägger sig innan kl 20.00.
Men jag klagar absolut inte.
 
Jag är färdigpackad och plockat ihop hemmet. Det enda som återstår är frukost och bädda sägarna barnen sover i, sedan ska jag lämna Linus hos hans farfar och Liam hemma hos mamma.
Jimmy ska sova hemma hos mamma med barnen idag, så passar han min lillasyster också.

Själv ska jag sätta mig på tåget ner till gävle (10 mil) för att ha en supermysig dag, och en kanonkväll på Gyllene tider och så är det stadsfesten. Kommer bli riktigt roligt.

Tar med kameran så ska försöka fånga någon bild iallafall.

Vi hörs imorgon!

Photoshop lightroom

publicerat i Days of my life;
God kväll på er !

Har laddat ned Photoshop Lightroom 5 ikväll. Första gången jag provar det men jag är riktigt nöjd. Bara man lär sig det så kommer man kunna redigera riktigt, riktigt fina bilder.
Har provat lite ikväll, men nu ska jag packa, duscha och äta kladdkaka för imorgon åker vi till Gävle för en heldag. Kvällen avslutas med Gyllene tider konsert och övernattning på hotell med bästa brudarna.
Får se om jag hinner med att lägga upp det jag fotade  igår. Här kommer i alla fall en utav bilderna, före och efter redigering.
 
Photoshop Lightroom 5, rekommenderas.
 
FÖRE
 
EFTER ( bara ett dåligt test, provade hur det fungerade )
 
 
 

Nagellack på rean

publicerat i Days of my life;
Orkade inte köa för ett nagellack igår. Idag var det tomt i kön och mitt nagellack låg kvar. Helt otroligt eftersom det bara fanns ett kvar igår. Halva reapriset på nagellacket från maybelline på åhlens. köpte ett för någon vecka sedan med. samma färg och jag älskar det. Mörkt rött med glitter i. Sitter riktigt bra på naglarna med.