Julafton.

publicerat i Days of my life;
I onsdags när jag gick på ledghet var det som om hela min kropp tog semester. Alltså min ork och lust bara försvann. Jag har knappt haft någon matlust. Trodde jag var på väg att bli sjuk men det blev liksom inget mer. Jag har mest legat hela dagarna, men jag behöver det. Jag är på banan snart igen. 

Igår var det iallafll julafton, vi började dagen här hemma. Åt julbord, tomten kom, kikade på kalle anka osv. Kvällen/natten spenderade vi hemma  hos min mamma. Åt ris ala malta, öppnade ännu mer paket, spelade spel och när barnen somnade tog jag och mamma ett glas bubbel. 
Fick så många fina julklappar, Michael Kors klocka, vin, pyjamasbyxor, smycket, valfri behandling (kommer inte igåh vad stället heter), scarf, en sak man förvarar flingor i. Tusen tack för en fantastisk dag/kväll och för de fina julklapparna ♥

Nu påbörjas projekt storstädning, har så mycket som ska slängas Ut med gammalt in med nytt. Får se hur långt jag hinner idag. Har många dagars ledighet kvar och inget planerat så har gott om tid för städning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen är det jullov.

publicerat i Days of my life;
Egentligen skulle jag har jobbat idag, men jag frågade om jag fick ta ut en semesterdag till. Så igår vid lunch gick jag på ledighet och är ledig till den åttonde januari. 
Så igår bakades det julgodis hemma hos mamma. Praliner, fudge, rocky road, polkabräck, knäck och bountykulor innan vi åt julmat. 

Idag har baren varit i skolan, jag har legat nerbäddad nästan precis hela dagen. Var på affären en stund tidigare för att handla julmat men det återstår en del som jag får ta imorgon. 
Har hela dagen tänkt att jag ska påbörja att städa men jag har hamnat i sängen igen. Känner mig totalt slut som människa. Varit en av de sämre dagarna,´idag, men jag hoppas man är på banan imorgon igen. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller om jag bara är såhär trött ändå. 

Jag ska med pappa till Söderhamn imorgon, sedan måste jag handla, städa, uträtta några ärenden på stan och lördagen får jag koka gröt, göra revbensspjällen, griljera skinkan och rulla köttbullarna. Jag känner mig faktiskt inte speciellt stressad. Det blir vad det blir. Jag hinner...

Eventuellt bjuds det på trevligheter någon av mellandagarna, slutet av veckan ska jag eventuellt till stockholm med en vän, sedan blir det nyår. Förhoppningsvis hinner vi åka massa skidor och så ska jag sova en massa. Jag behöver ladda batterierna känner jag. Hitta lite motivation igen. Vill bara att året ska vara över så det blir nytt år, nya möjligheter. 2018 kommer jag göra till mitt år... 
 
 

Sällan oturen drabbar mig.

publicerat i Days of my life;
När oturen drabbar mg så är det sällan det slår till med en sak. Istället kommer allt, livet får bara motgångar. Jag har varit på dåligt humör idag, känns som att allt går dåligt för mig, och jag blir så fruktansvärt arg på mig själv som tar allt så personligt jämt. Gör jag fel går hela mitt liv under och jag tycker jag är världelös på det jag gör och tappar all motivation. Jag borde bli så mycket bättre på den delen i mitt liv. Men det är enklare sagt än gjort. Jag vet att jag tar åt mig lätt och sån är jag, vet liksom inte hur jag ska kunna tänka annorlunda eller hantera det bättre. 
 
Jimmy kommer att bli arbetslös under våren. Underbar julklapp. Men det är bara gilla läget. Förhoppningsvis kommer det att lösa sig på ett eller annat vis. Men riktigt tråkiga besked. Verkligen inget vi räknat med, men sånt räknar man väl kanske aldrig med.. 

Linus slickade på en stolpe igår så hans kompis kom in och hämtade mig. Jag fick springa ut med ett glas vatten för att få loss stackarn som hade fastnat med hela tungan och läppen. Men man lär sig av sina misstag, så jag hoppas han inte gör om det. Tack och lov blev det inga synliga skador. Men han blödde en massa där och då. 
 
Idag på Ica var jag sjukt nära att bli påbackad av en annan bil, då menar jag sjukt nära (milimetrar), hade varit passande när vi nyss blev påkörda och det fick vi betala själva (5000 kronor) eftersom idioten som körde in i oss sa att det var Jimmy som kört in i han istället. Vi hade alltså inga papper i bilen utan fick skicka in det i efterhand och då vittnade dessutom hans fru.

Mamma ringde tidigare, de var på besök på akuten. Syrran var inge pigg. Dock verkade inte det vara något allvarligt. 

Barnen var inte samarbetsvillig ikväll och mitt tålamod låg redan på minus. Ni kan ju föreställa er min dag. Dock tror jag att jag är fruktansvärt dramatisk och borde lugna ner mig lite. En dag i taget? No ! Jag kör på minst 5 år i taget och lider av fruktansvärd stress. Men det är jag det !
Efter regn kommer solsken ? 

Vet att livet kunde varit så mycket värre. Men man måste få gnälla ibland... Så känns det bra!