- Nu har vi flyttat.

publicerat i Days of my life;
Här var det tomt, och det kommer det att vara i ett par dagar. Jobb och flytt så det blir inte mycket tid över.
Idag har vi flyttat alla våra saker så nu är den gamla lägenheten tom. Vi sover dock hos mamma inatt.
Imorgon ska vi iväg och storhandla nya saker till lägenheter, tapeter och mat. Sedan ska vi börja packa upp en hel del saker.
Känner mig helt slut efter dagen så ska äta mat nu och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Både jag och Jimmy är iallafall lediga så vi ska hinna med allt. Men resten av vecka blir det kurs på heden och jobb för Jimmy.
Kommer nog inte ha mycket tid över till att skriva, men jag ska försöka uppdatera er lite emellanåt.

Godnatt.

- Flyttstädning.

publicerat i Days of my life;
Jag vet inte vad som hände med mig igår. Blev helt klen i kroppen och orkade inte med nått utav det jag tänkte. Gick istället och la mig och idag har jag massvis att göra. Inget piggare för de tär jag eftersom Liam varit vaken ett flertal gånger inatt. Men det är bara att bita ihop. Imorgon flyttar vi sen kan jag äntligen släppa denna lägenhet och bara fixa i den andra. 
Ligger och tittar på barnprogram nu, ska dra mig en stund till innan jag orkar kliva upp och göra något.
Ikväll sover vi nog hemma här sista kvällen och imorgon sover vi hos min mamma eftersom vi flyttar sängarna till nya lägenheten imorgon.

- Stressen dödar mig.

publicerat i Days of my life;
Vilken dag alltså, jag vet inte vad det är med mig längre. Men min stress tar död på mig, det känns så iallafall. 
Inte blir det något bättre denna helg heller, men jag försöker tänka att tills den 1a dec ska allt vara klart och jag ska bara njuta och invänta julen.
Jobbat idag, hämtade sedan pappa för att köra han till stan (hans bil är trasig), Jimmy hämtade Liam idag eftersom han slutade tidigt. 
Efter jag kört hem pappa hämtade jag Jimmy och Liam, vi åkte och tittade på tapeter och var på stan. Jag köpte tre nya trosor och ett nagellack. 
Har även köpt en säng till Liam. Har nu lagt Liam, ska vänta på att han somnar sedan är det bara köra igång igen. Söndag eftermiddag flyttar vi. Herregud, jag vet inte hur jag ska hinna med. 
Längtar tills jag får lägga mig. 
Blev ingen bandy för oss ikväll. För mycket att göra och alldeles för dåligt väder. 

Godnatt alla!