- Snart går flyttlasset

publicerat i Days of my life;
Det är idag som det händer. Iadg får vi äntligen nyckeln till nya lägenheten. Skönt ska det bli.
Är så otroligt trött idag. Liam har sovit hur bra som helst flera nätter men självklart sov han nästan ingenting inatt. Så känner mig inte så motiverad att hålla på bära en massa idag. Men ska ändå blir skönt när det är klart.

Har nyss duschat och ätit frukost. Nu ska jag packa ner datan och sånt. Sen kommer Emma hit eftersom hon ska vara här när Mamma och Peter åker till uppsala. Mimmi kommer och hjälper till hon med.

Nä nu måste jag göra klart allt.

- Sista inlägget

publicerat i Days of my life;
Detta får bli mitt sita inlägg innan flytten eftersom vi ska plocka ihop datan nu.

Har nyss varit till freluga och hämtat tillbaks min bil som pappa lånat.
Han har bytt till vinterdäck på den, fyllt på spolarvätska, tankat och betalt min försäkring på den :) tack pappa! =)
Nu ska jag snart göra något att äta. Jimmy är ute och åker lite bil med Robin och Otrygg, men förhoppningsvis kommer han snart.

Ska småplocka lite nu, sen kika på mammas pojar som nyss börjat. Efter det blir det nog läggdags. Upp tidigt imorgon antar jag eftersom Liam har förmågan att vakna vid 6 på morgonen.
Skönt att Jimmy är ledig imorgon så vi kan flytta in i nya lägenheten. Får förhoppningsvis nyckeln vid tolv så då kan vi åka och kika på lägenheten. Kommer ju knappt ihåg hur det såg ut :)

Blir uppdatering någon gång till veckan när allt är i sin ordning. Blir fullt upp ett par dagar framöver nu :)

- Fönsterputsning

publicerat i Days of my life;
Folk måste tro jag är blåst som står och putsar fönster klockan nio i shorts å t-shirt :)
Gud så kallt det var, så jag har faktist slutat med fönsterputsningen. Jag väntar tills Jimmy kommer hem istället så kan han umgås med Liam medans jag ordnar det.

Ska försöka städa ur skåpen idag med, så vi slipper städa allt på lördag.
Imorgon klockan tolv ska vi få nyckeln till framnäs, längtar som en tok. Kommer knappt ihåg hur det såg ut :) Så det ska bli spännande.

Får se om jag hinner uppdatera något mer ikväll. Har inte så mycket att skriva om för tillfälle. Och imorgon så flytter vi datan så då blir vi utan data/internet, och lördagen är det också fullt upp. Får se om vi får igång den på söndag. Det enda som är tråkigt är att vi inte har någon XP-skiva. Och denna verision som vi har nu går ut imorgon så vi måste installera om datan.

Men men, det kommer något inlägg nått tag igen :)