~ S E M E S T E R ~

Var ett par dagar sedan jag gav er någon update. 
I tisdags gjort Linus sin allra sista dag på dagis. Det var blandade känslor. Men visst känns det konstigt att inte längre ha några dagisbarn. En del av personalen kommer jag verkligen att sakna. Efter att ha lämnat barn där i över fem år kommer det kännas annorlunda att i fortsättningen lämna båda på fritids. Men det ska bli väldigt skönt, ett och samma ställe. 
Jag gick på semester i tisdags. Passade på att städa, handla och lite annat nyttigt tills Jimmy kom hem sent på torsdagen. Igår var det midsommar och det firade vi med familjen Frank i Orbaden. Mys på stranden, dans runt stången och lite picknick. Kvällen avslutades med fiske i Sörbo, Liam fick en stod id och någon brax Dock vräkte regnet ner så vi blev dyngsura, åkte och letade lite björn med. 
Hann med att umgås med Jossan också, vi delade på något glas vin och spelade volleyboll med några på ett område i närheten. 
Idag är vi trötta, sov länge. Har försökt städat lite här hemma, bara tagit det lugnt. Barnen leker och det är full fart. Jag försöker framkalla en massa bilder, som jag har tänkt gjort väldigt länge men det har inte blivit av. 
 
Vi var till badhuset i söderhamn i torsdags, vi var helt ensamma där. Hur lyxigt. Liam tog två märken, silver och guldfisken. Käkade på mcdonalds och besökte lekia. 
Imorgon blir nog en lugn dag med. Tvätta och sola, om vädret tillåter. Till veckan åker Jimmy till Örebro igen så får se hur jag och barnen spenderar dagarna. Jag åker iallafall till Stockholm två dagar på torsdag, ser verkligen fram emot det. 
Här kommer ett par bilder från gårdagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ I G Å R ~

Efter en lång arbetsvecka och en kropp som redan stält in sig på semester var jag värd några drinkar igår med min fina Jenny. Hur många drinkar hålller vi hemligt, men det blev kanske någon för mycket. Hade med oss ost och kex, Även mamma kom ner till oss. Hade en riktigt rolig kväll, hamnade på Cielo och Olearys, men det var folktomt på båda ställerna. Lyckades iallafall ta oss på cyklarna hela vägen hem inatt.  

Jag mår förvånandsvärt bra idag. Barnen har lekt hela dagen. Harry var hit och grillade med oss och jag har städat ur alla skåp i köket och kasta en massa. Kvällen avslutade vi hemma hos mamma, jag och barnen. Spelade kubb, kasta frisbee och annat roligt. 
Barnen sover gott nu, jag ska alldeles strax sova jag med. Imorgon väntar några timmars jobb. Jobbar ytterligare två dagar sedan innan vi tar semester. 

Denna semeter är så välbehövlig. Skulle nog behöva semeter från mitt egna liv. Mitt liv känns som ett enda kaos. Jag har skrivit ner en massa trevligheter som jag och barnen ska göra i sommar. J arbetar i Örebro så vi blir helt ensamma men får fördriva dagarna med en massa roliga aktiviteter 
 
 
 

~ B A D D A Y ~

Haft en riktigt dålig dag. Inget speciellt har hänt, utan allt känns bara tungt. 
Det kommer i perioder. Det som är jobbigast är att man inte vet vad som är fel. Jag tror ibland att jag har för höga krav på mig själv. Jag vill alltid prestera på topp, jag har en familj och hem att ta hand om, och utöver det vill jag hitta på en massa roligt. Det är svårt att få tiden att räcka till.  
Det är lätt för andra att säga att man ska lugn ner sig. Men jag kan tala om att det är inte alls lätt. Jag anser att det inte finns något jag kan göra mindre av. 

Om ett par dagar tar jag semester, en välbehövlig sådan. Fem veckor ska jag och barnen vara ledig. Jag hoppas det blir en riktigt bra sommar. Jag ska försöka lägga alla mina känslor åt sidan och bara njuta av ledighet med barnen. "Ladda batterierna".

Inatt sover syrran här och imorgon kommer J hem igen. Fredag ska jag förhoppningsvis på picknick med min fina Jenny. Annars så har jag inga planer för helgen. Jag ska jobba på söndag. Och så jobbar jag två dagar nästa vecka med innan semester. 

Nu ska jag ta och sova. Godnatt ! :) ♥