~ D A G 2 ~

publicerat i Days of my life;
Dag två på semestern, den har vi spenderat hemma hos mamma. Satt upp studsmattan, ätit pizza, spelat kubb, bränboll och Liam hann med att bli getingstucken också. En härlig dag även om jag önskat att vädret var bättre så man hade kunna spenderat dagen på stranden istället. Önskar mig sol imorgon så vi kan åka och bada. Måste packa imorgon med eftersom ja åker till Stockholm två dagar, välbehövligt känner jag. Hoppas på bra väder där. Guns n roses, står på schemat. 
Nästa vecka blir eventuellt J borta tio dagar. Det blir låga dagar att ha 5½ v semester ensam med kidsen. Men nästa vecka hoppas jag ha samlat ihop lite ork till att dra iväg till leksand eller något annat roligt. Men önskade jag hade någon som hänger på, även om barnen börjar bli stora så är det roligt med lite vuxet sällskap också. 
Barnen somnade snällt ikväll, de blir trötta av hela dagar ute. Själv känner jag mig så fruktansvärt uttråkad. Jag är van att alltid ha fullt upp dygnet runt. Jag orkar inte ens göra i ordning mig och springer runt i mjukiskläder. Men är väl kanske det som kallas semester. 
Jag gillar inte när det blir lugnt. Hjärnkontoret drar igång då. Jag börjar fundera på så mycket. Idag har jag kommit på hur fruktansvärt negativ jag faktiskt är. Kanske inget min omgivning direkt märker, men jag själv. Men det kommer en dag allt vänder. Jag lever efter "Tiden löser alla problem", men borde nog slutat med det för längesen. Tiden kommer inte att lösa något, det kommer jag att behöva göra själv. To be continued.. 
 
 

~ F Ö R S T A D A G E N ~

publicerat i Days of my life;
Idag kan man säga att det är min första riktiga semester dag. Förra veckan var man ledig för det var "röd dag" och "klämdag". 
Vädret är inte direkt på min sida. Blåser och är mulet. Tänkte ta tåget till Gävle idag men det hade Liam inte lust med alls. Kommer få vara isolerad i lägenheten hela sommaren då han bara ska leka med alla kompisarna från att han kliver upp till det är läggdags. Inte en lugn stund. Och jag vill inte lämna honom ensam hemma heller. Men bara det blir bra väder så lurar jag med barnen på stranden, och Gävle finns ju kvar och jag har många veckor kvar av min semester så vi hinner med ett besök dit också. 

Liam tog en paus i lekandet tidigare så då cyklade vi till mormor och fikade. Nu är vi hemma igen, barnen är ute och jag håller på gör middag.
Hann med att baka tidigare idag, jag och Linus. Daimkakor och kanelbullar fick det bli.Så mycket mer händer det inte denna dag. Imorgon hoppas vi på bättre väder så vi kan spendera dagen på stranden, eller iallafall så jag kan sitta på vår baksida och sola. 

 

~ S E M E S T E R ~

publicerat i Days of my life;
Var ett par dagar sedan jag gav er någon update. 
I tisdags gjort Linus sin allra sista dag på dagis. Det var blandade känslor. Men visst känns det konstigt att inte längre ha några dagisbarn. En del av personalen kommer jag verkligen att sakna. Efter att ha lämnat barn där i över fem år kommer det kännas annorlunda att i fortsättningen lämna båda på fritids. Men det ska bli väldigt skönt, ett och samma ställe. 
Jag gick på semester i tisdags. Passade på att städa, handla och lite annat nyttigt tills Jimmy kom hem sent på torsdagen. Igår var det midsommar och det firade vi med familjen Frank i Orbaden. Mys på stranden, dans runt stången och lite picknick. Kvällen avslutades med fiske i Sörbo, Liam fick en stod id och någon brax Dock vräkte regnet ner så vi blev dyngsura, åkte och letade lite björn med. 
Hann med att umgås med Jossan också, vi delade på något glas vin och spelade volleyboll med några på ett område i närheten. 
Idag är vi trötta, sov länge. Har försökt städat lite här hemma, bara tagit det lugnt. Barnen leker och det är full fart. Jag försöker framkalla en massa bilder, som jag har tänkt gjort väldigt länge men det har inte blivit av. 
 
Vi var till badhuset i söderhamn i torsdags, vi var helt ensamma där. Hur lyxigt. Liam tog två märken, silver och guldfisken. Käkade på mcdonalds och besökte lekia. 
Imorgon blir nog en lugn dag med. Tvätta och sola, om vädret tillåter. Till veckan åker Jimmy till Örebro igen så får se hur jag och barnen spenderar dagarna. Jag åker iallafall till Stockholm två dagar på torsdag, ser verkligen fram emot det. 
Här kommer ett par bilder från gårdagen.