- Helgen närmar sig.

publicerat i Days of my life;
Snart är det fredag, ska bli så skönt. 

Slutade 16,15 idag så plockade upp Liam som varit hos mamma idag. Vi åkte på affären och sedan hem för att äta middag och därefter gick jag över till Frida för att umgås en stund med henne och Pernilla innan jag for vidare och körde ett danspass. Var så skönt att röra på sig, och det är alltid lika roligt. Dansen är dessutom så himla fin, det kommer bli kanonbra bara allt sitter. 

Jag ska ta och lägga mig, upp tidigt imorgon och ducha. Slutar 17,15 imorgon, hinner hem i TRETTIO minuter för att slänga om kläder och på med smink sedan åker jag till orbaden spa och konferens för att äta julbord med jobbet, åker buss hem senare på natten. 

Avslutar inlägget med att visa vad jag precis klickat hem. 
Längat så mycket tills den kommer, och jag hoppas verkligen att jag kan ha den. Svårt med storlekar.
Love ♥
Vart jag har beställt den ser ni på bilden nedan. Dessutom får man 100:- rabatt när man uppger koden FACEBOOK.
 

- Onsdag.

publicerat i Days of my life;

Vaknade på rätt sida idag. Känner mig piggare och gladare. Jag måste haft en riktig grisdag igår.

Mörkret och vädret gör mig ändå trött idag, orkade knappt göra mig i ordning imorse, men skönt att slippa göra sig i ordning ibland med. Det går så mycket snabbare på morgonen då.

Inväntar ivrigt snövädret som ska vara på väg. För tillfälligt ser jag inte en snöflinga. Men jag hoppas det börjar snöa under kvällen.

Skåpet är snart färdigmålat och jag lovar att visa resultat. Jag julpyntade en massa igår och idag ska jag försöka slå in julklappar så jag kan lägga dem på en hylla i skrubben istället för att packa och fylla alla garderober och skåp.

Ska pyssla lite ikväll med, städa ihop och får se om jag hinner arbeta lite på designen med.

Imorgon har jag dans, och på fredag julfest med jobbet,sen är det äntligen helg. Ska bli så skönt. Ska hitta på något roligt med barnen, och så hoppas vi på snö såklart.

 

- Inte något positivt.

publicerat i Days of my life;
Hela jag känner mig upp och ned på något vis.

Jag har inte ett enda positivtord att säga idag. Allt går bara fel, ingenting går som jag vill alltså. Jag försökte julpynta med det såg bara rörigt ut och jag blev allt utom nöjd.
 
Hinner ingenting fastän jag egentligen inte har något planerad. Känner mig sjukt stressad, har så mycket att göra men vad, egentligen ? Det finns inga måsten, det är bara något jag inbillar mig.

Jag vill få ordning, måla skåpet, upp med julpynt, har alldeles för mycket i huvudet nu.
Behöver sova, sova och sova. Jag orkar knappt upp ur sängen.

Är så förbannad på allt. Jag skulle behöva åka bort och ha semester, ladda om batterierna efter allt som varit dessa veckor. Fattar inte när mitt humör ska vända. Ibland är det så att jag undrar vad jag har gjort, vad jag gav mig in i genom att dra upp all igen. Jag får se det som en god sak, jag hoppas det leder till något positivt av det iallafall.
 
Jag ska bada, äta lussebulle och sova.

Har ny design, men den är långt ifrån klar och jag är långt ifrån nöjd. Men det får duga tillfälligt. I helgen ska jag ut med kameran och fota så håll utkik efter bilder.

Godnatt !