- Fina Armand <3

publicerat i
Sjuk , Sjuk och ännu mera sjuk. Legat och läst boken "the boy who loved anne frank" idag, och tittat på tv. Barnen är alltid extra bråkig när man är sjuk, såklart.

Min fina vän frida gav mig dessa underbara och supersnygga armband idag. Tusen tack <3

Ingen dans för mig ikväll, ska vila över helgen.
Nu blir det fortsatt soffläge innannkag förflyttar mig till sängen.

- Sjuk.

publicerat i Days of my life;
Det är min tur att vara sjuk nu, barnen är då pigga igen men jag har huvudvärk känner mig klen och har feber så jag har legat i sängen hela eftermiddagen. Lånade en bok på biblioteket som heter "The Boy Who Loved Anne Frank", den är på engelska men den verkar så bra, så vi får se.

Legat vid datorn en stund och provat ett program som heter blender, man gör animerade filmer i det. Det går att göra så snygga saker, men ni förstår, jag fattar inget än. Men det är bara öva, men det finns en del att lära.

Linus har haft så ont i magen ikväll, vet inte vad det var men han har somnat om nu igen.
Jag ska duscha och lägga mig och hoppas att febern försvinner.

Fick kläderna från HM idag, blev inte jättenöjd. Byxorna var ok, jackan var jag tveksam på men behöll den ändå men koftan som var XS skulle man kunna tro var XL, men det var en sån modell, me jag gillade den inte så skickade tillbaks den. Synd då den var jättefin och jag behöver en svart kofta

Nedan är en bild på blender, programet jag provade ikväll, finns att ladda ner gratis.
 
 
 

- Tisdag.

publicerat i Days of my life;
Behöver jag ens nämna att jag har jobbat idag, det lär ni väl ändå veta eftersom jag ungefär talar om det i varje inlägg.

Kan berätta att jag däremot varit väldigt effektiv sedan jag kom hem. For in på coop för att handla lite innan jag åkte hem och slängde ihop en köttfärslimpa som vi åt till middag, därefter badade jag barnen, och sedan har jag bakat semlor för första gången. Har precis provsmakat än och dom blev helt okej, tyvär lite torr.

Linus har nyss somnat, han sov middag idag vilket resulterar i att han vägrar sova på kvällen.
Han sover inte middag hemma längre och det går hur bra som helst. Däremot sover han på dagis, men han blir tröttare där och han verkar ju inte ha några problem att somna där heller. Hemma vägrar han så han har slutat med det, men idag var han trött och somnade så då fick han sova.

Liam har varit med sin mormor i bollebacken och åkt slalom för första gången, det hade gått jättebra.
Han är piggare han med, ingen feber och tror inte han har ont i halsen så de ska på dagis imorgon igen.

Jag tvättar för fullt, ska ta och träna lite innan jag hoppar in i duschen.
Funderar på att boka biljett till gyllenetider i sommar, vore så kul att se dem.

Har nog inte så mycket mer att berätta idag.

Godnatt ♥