- Glass på jontas och ny frisyr.

publicerat i Days of my life;
Eftermiddagen har jag spenderat med Lina, vi tog bilen till jontas och köpte varsin mjukglass, barnen var såklart också med. Vilket underbart väder alltså.
Åkte sedan på elgiganten och köpte en hårtrimmer, så nu är Liam korthårig, men det är nog skönt för honom på sommaren och eftersom hans hår växer så grymt fort kan jag inte springa hos frisören var 4e vecka. Här nedan kommer en bild, inte den bästa men det kanske syns lite hur resultatet blev. Riktigt ovant, men det blev bättre än vad jag trott. 
Har även varit i freluga hemma hos pappa och hälsat på, Liam fick lite mat, jag och Jimmy tog oss en promenad och bara njöt av vädret. 
Nu har vi precis ätit lasagne och Liam har badat så ska ta och borsta Liams tänder och lägga honom, blir nog väldigt tidigt för mig ikväll med.
Avslutar med bilden på Liams hår och två bilder på Linus (tagna ikväll).

- Vilken bra dag.

publicerat i Days of my life;
Vilken bra dag det är, Liam är verkligen gudomlig idag. 
Imorse var han inte alls på humör, tror nästan han var lite hungrig. Efter att han ätit frukost så började vi baka. Vi gjorde sockerkaka med kardemumma. Mycket god blev den. Liam tyckte det var jätteroligt, han hjälpte till att vispa och hälla i de få ingridienserna. Sedan fick han äta av smeten, inte helt fel. 
När kakan var klar provsmakade vi självklart den, med mjölk till. Riktigt gott blev det. 

Linus har sovit precis hela förmiddagen, och han sover än. 
Jag och Liam (och såklart Linus) har varit ute, men Linus sov hela tiden så han märkte nog inte att vi var ut. 
Vi har byggt sandslott i sandlådan, lekt i skogen och åkt rutchkana. Gick sedan in för att äta lunch, Liam följde med in utan problem, underbart. 
Men han verkade inte vara särskilt sugen på mat, lite majs gick det i men ingen tacogratäng. 
Nu har jag städat undan efter lunchen, Liam kladdade ner halva köket. Linus sover och jag har lagt Liam som också började bli trött, tror till och med han somnat. 
Lina kommer hit om en stund får se om vi hittar på något när barnen vaknar, kanske kan hon följa med mig på elgiganten så vi kan köpa hårtrimmern. Hoppas Liam är på lika glatt humör när han vaknar.


- Tidig start på dagen.

publicerat i Days of my life;
Slut på sovmorgon, ja det kan man minst dag säga. Det var ett par dagar jag fick sova till 8 på morgonen, men de verkar inte bli några sådana dagar längre.
Linus vaknade nämligen 02,30 imorse, låg i sängen en timme utan resultat att somna om, gick då upp och la mig i soffan. Vid 04,30 somnade han äntligen om, en halvtimme sover han sen var det dags att vakna igen. När klokcna var strax efter 05 gick jag in till Jimmy som då fick gå upp med Linus så jag kunde få sova en stund till innan han skulle iväg och jobba.
Självklart får han Linus att somna om på en gång och lägger sig själv. Men när hans klockan ringde vid 06 så vaknade det båda och sedan des har jag också varit uppe. 
Liam är på dåligt humör och Linus sover, så jag ska hitta på något med Liam så han kanske blir lite gladare. 
Ska försöka ta mig till elgiganten för att köpa en hårtrimmer lite senare, tänkte försöka mig på att klippa Liams långa hår. Kan inte spronga till frisören var 4e vecka så tänkte pröva hur det blir att klippa själv om jag kör på den längsta med hårtrimmern. Vi får se. 
Annars har vi inga planer för dagen.