~ S E M E S T E R ~

publicerat i Days of my life;
Var ett tag sedan något hände här. Men min blogg har semester den också. Vardagarna spenderas på stranden eller vid poolen hemma hos mamma. Har varit riktigt bra väder. Förra helgen var det yran, en kanonhelg som man längtat till hela året så är tragiskt att det är över. Det har varit grillnatta och denna helg var det karlslundfestivalen. Inte alls lika roligt. Knappt några människor man känner och dålig musik så fråga mig inte vad jag gjorde där.
Hann faktiskt med ett besök till Gävle igår med för att kolla på Gefle Hammarby. Var verkligen längesedan det var fotboll, så var roligt . Nu känns det verkligen som sommaren är över. Men den får iallafall toppbetyg.

Nu ska vi packa och  fara neråt i landet, blir skara sommarland tror jag och ett besök hos Jimmys släkt i småland. Har planerat att komma hem igen på onsdag. Detta är min sista semestervecka. Skulle gärna haft två till samtidigt som det behövs rutiner igen. 
Jag vaknade upp kanonförkyld idag. Ond hals, snorig och helt slut. Men ska njuta av de sista semesterdagarna innan allvaret drar igång igen. Kanske det blir någon update under veckan.


 

~ I R R I T E R A D ~

publicerat i Days of my life;
Jag är så himla gnällig, det är jag verkligen. Men jag gnäller här och så försöker jag vara lite mer positiv annars. Dessa dagar har jag varit så fruktasvärt arg. Det är så mycket jag är irriterrad över och så har jag varit så himla uttråkad. Även om jag har haft barnen så har de lekt med kompisar hela dagarna och när de somnar på kvällen finns inget att göra. (Alltså jag har haft så tråkigt så jag har börjat jaga pokemon med telefonen...) Verkligen ingen har tid, alla jobbar eller gör sitt.  Det känns som att de gånger man behöver folk som mest då finns ingen, ingen har tid. Jag får väl skylla mig själv eftersom jag kanske inte säger något.  Jag antar att jag tror folk är tankeläsare. 
Har varit så ensam denna vecka så har varit till graven tre gånger. Mimmi fanns alltid där när man behövde.  Jag saknar någon sådan. 

Igår kom jag iallfall iväg till Frida så vi kunde boka hotell till vår stockholmsresa i september.  Och resten av denna vecka har jag ganska späckat schema på kvällarna. Tack och lov, så får jag tankarna på annat. Ska försöka ha roligt dessa dagar, den bästa helgen på året.  Imorn blir det middag med släkten, sedan är det träning inför yran och såklart yran. Ska bli kul och träffa allt folk. Behöver det.  
Jag och Linus har varit med mamma på stranden idag. Liam var med en kompis. Kvällen har vi avslutat med Cross i Fröste med familjen Frank. Banen sover och jag har färgat håret. Inväntar Jimmy så ska nog vi se en film och lägga oss. Imorn ska det bli bra väder så kanske pyser till stenö eller orbaden. Vi får se.