~ M Å N D A G ~

publicerat i Days of my life;
Dagen har bestått av en fruktansvärd huvudvärk. Precis hela dagen. Var sjukt jobbigt i sluttimmarna på jobbet när man bara satt och stirrade på klockan. Ändå hävde jag mig iväg på träning ikväll och nu ska jag sova i hopp om att den ska vara borta imorgon. 
 
Något glädjande idag var att Bollnäs gock till semifinal i bandy. Det får avsluta denna kväll så hoppas vi på en bättre dag imorgon. 

Godnatt!
 
 

~ V Å R V Ä D E R ~

publicerat i Days of my life;
Körde igång dagen med träning. Kände mig mycket piggare än igår faktiskt men tog det ändå rätt lugnt. Därefter så lunchade jag och Linus på Lilla K med Josefin och hennes mamma. Jag åt en supergod räkmacka och Linus åt pannkakor. Hann kika lite på skölpaddorna och alla blommorna också.

Åkte till Bolle för att kolla när Liam och Jimmy åkte skidor med familjen Frank. Slutade med att jag själv åkte hem och hämtade skidorna och agerade skidlärare åt Liam. Så nu är han proffs ! :) Näe, men han har blivit jätteduktig och åkte faktiskt lifen själv idag. Andra gången han åker i sitt liv. Men vi ska öva ännu mer och ska lära Linus med. Var verkligen en kanondag att åka skidor i.
 
Hann med ett besök hos mamma efter det och sedan var det hemfärd och dags för middag.
Nu sover barnen och jag har lagt mig. Behöver sova om jag ska hålla mig frisk.
 
 
 
 
 

~ S J U K ~

publicerat i Days of my life;
Igår åkte jag spotant till Granberg för att umgås med Amanda, Alex, Alice och Micke. De drack vin och jag kollade på. Var hemma igen klockan 23. Mycket trevligt att träffa dem iallafall, händer inte allt för ofta´att vi ses.

Idag vaknade jag upp sjuk, har inte tid med det. Halsont. Tog mig iväg på träningen idag ändå men jag kände verkligen att jag inte är helt frisk. Kroppen var så fruktansvärt klen och jag blev slut så fort. Tänkte dock träna imorgon med, men lugnt. Jag hoppas det inte blir värre än så. Även barnen är lite snoriga och hängiga men vi kurerar oss i helgen och hoppas på att vara friska till veckan.

Imorse var jag ut och fotade till plugget. Passade även på att ta med katten ut eftersom Linus tjatade så mycket i det.

Nu står tvättstuga på schemat, en solig dag som denna, tyvärr. JImmy ska på bandy själv blir jag nog bara hemma i soffan med barnen och håller en tumme att Bollnäs vinner.