~ G R E E N D A Y ~

publicerat i Days of my life;
Haft en fantakstisk helg i Stockholm. Fredagen bjöd på Green Day som var grym!! Blev inte en allt för sen kväll tack och lov. Jag som alltid är så trött, haha. 
Hann med ytterst lite shoppning på lördagen innan hemfärd. Var bara bra eftersom jag inte borde handla något alls.
När jag väl kom hem så hämtade Jenny mig på tågstationen. Då väntades 25-års kalas hos Josefin. Blev en massa god mat och efterrätt innan vi styrde hemmåt. Var så fruktansvärt slut när jag kom hem på kvällen, blev dejta kudden på en gång.

Igår hängde vi på Bolle, det går frammåt för Linus. Mycket kvar att lära men han har äntligen börjat försöka bromsa lite när vi åker utför.  Så bara träna och träna så kanske det sitter snart. Liam åker stora backen hela tiden, så är jag som får hänga i barnbacken och träna med Linus. Men nästa år hoppas jag även han kan åka stora backarna.
Hann med att handla, se på trav och städa med.

Ny arbetsvecka är igång. Linus är ledig denna veckan. Får se om Jimmy åker iväg på nå jobb nästa vecka. Liam behöver bara gå i skolan, alltså inge fritids. Skönt !
Jag, som vanligt, är sjukt trött och funderar hur jag ska klara mig igenom dagen. Men det ska väl gå hoppas jag. Tränar ikväll och så kommer syrran och sover över.
 
 

~ S N A R T H E L G ~

publicerat i Days of my life;
Idag är det fredag, iallafall för mig eftersom jag är ledig imorgon. Så skönt med lite längre helg. 

Idag är jag fruktansvärt trött, typ som alla andra dagar då. Var hos min saknade pingla Jenny igår, och det blev rät sent. Blev bjuden på scones och te, så himla mysigt. Vi har verkligen inte setts på år och dagar känns det som. Så var verkligen välbehövligt. Blev en massa prat och så kikade vi på outsiders. 

Idag går Jimmy hem och stämplar, inte allt för länge hoppas jag. Men barnen är lediga imorgon och tillsvidare iallafall. Dock har Liam skolan, men jag får sova längre på mornarna när jag bara har Liam att lämna i skolan. 

Ikväll har jag lovat Liam att vi ska åka skidor, så blir att åka till backen direkt efter jobbet. Sen hem och packa inför stockholm imorgon. 
Tog en runda på stan igår, skulle köpa en väska och en flaska vin. Kom hem med 2 bh, ett par jeans och nya träningsskor. Lunchade med Linus och Jimmy på stan också. 
 
 
Alltså himlen dessa dagar. 
 
 
 
 
 
 

~ O N S D A G ~

publicerat i Days of my life;
Helgen närmar sig. Jag går på helg redan imorgon eftersom jag är ledig på fredag.
Så himla skönt, jag åker till stockholm, ser verkligen fram emot det. 

Liam följer med en kompis hem idag, själv ska jag åka på stan med Linus och Jimmy. Ska hämta Liam innan hans innebandyträningen och ikväll blir det ett besök hos min pingla Jenny, som jag saknar henne. 

Jimmy ska snart börja stämpla, lite att göra som målare denna årstid. Så Linus är förhoppningsvis ledig nästa vecka (om inget jobb dyker upp) och Liam går bara i skolan. Skönt för barnen. Blir alltid så långa dagar på dagis/fritids. Speciellt när Jimmy jobbar i Edsbyn (som han gjort hela hösten). Trök att gå på a-kassa men tummen upp för lite ledigt åt barnen. Hoppas det kommer in jobb relativt snart iallafall.