- Hallå.

publicerat i Days of my life;
Känner mig trött idag.
Tror hela familjen är sjuk. Jimmy ligger hemma med barnen som är hängiga, iallafall Liam och även Jimmy är hängig han  med.
Själv är jag bara trött.
Jimmy träffade in semestern bra där, en sjukvecka!! Vi hoppas alla är friska till helgen så vi kan fara till leksand sommarland, om vädret tillåter. Annars kanske vi tar furuvik istället och flyttar fram leksand lite.

Jag har precis haft lunch, snart dags att arbeta igen. Slutar 16.30 idag igen så då måste jag hem, städa ihop lite, äta god mat och bara ta det lugtn ikväll. Ska verkligen inte göra någonting. Och så ska jag lägga mig tidigt :)

Ha en trevligt dag ♥

- Måndag.

publicerat i Days of my life;
Hallå!

Känndes konstigt att kliva upp imorse och lämna barnen hemma och åka iväg. Ovant!
Men så otroligt skönt att göra mig i ordning, äta frukost och sova ltie längre än vad jag brukar eftersom jag inte hade några barn som skulle till dagis.
Barnen blev mindre glad när jag åkte, lika är det när jImmy åker. De vill nog helst ha båda hemma :)
Har bokat tid för att lägga om däcken på bilen.
Vilken prisskillnad. Däckia tog 300:- för båda däcken och då får jag däcken monterad på bilen. Däckcentrum tog 300:- per däck och då fick jag inte ens däcken monterad.
Så på onsdagen ska jag lämna in bilen så jag får nya däck. Skönt!
 
Nu ska jag köra igång att arbeta igen, ikväll blir det grillnatta med familjen.

- Trevlig söndag.

publicerat i Days of my life;
Haft en trevlig dag söndag.
Var imorse på mobackes och på rusta med Jimmy och barnem. När vi kom hem så åt vi lite lunch innan jag gick över till Alexandra. Följde med henne, Debbie (Alexandras kusin som var på besök från England) och Helena till växbo kvarn. Kikade runt lite och fikade innan vi åkte och badade på skajet. Var dock för kallt för mig så jag tittade bara på.
Jimmy hämtade upp mig, han släppte av mig och barnen hemma för att åka och måla.

Nu har barnen precis somnat så jag ska duscha och lägga mig jag med. En annan ska ju jobba imorgon. Jimmy och barnen är lediga som tur är. Liam är fortfarande sjuk stackarn.
Hade laddat upp bilder men de blir andrig sparade så jag får ladda in dem imorgon på jobbet och lägga upp här.

Tack för idag !

Godnatt ♥