Inte min dag

publicerat i Days of my life;
Inte min dag idag, tror jag.
Skulle klippa mig och färga håret imorse, och även fransarna och ögonbrynen.
Har sett fram emot den tiden hela veckan, skulle bli så skönt att fixa frillan.
Kommer dit imorse och får beskedet att frissan blivit sjuk. Lagomt nöjd man var vill jag mena. Inga tider snart hade de heller så blir att ringa någon annan salong till veckan och hoppas på snabbare tid.
Blev verkligen så himla besviken, gick på flera drop in men ingen hade tid idag. Löningshelg !!!

Bara vänta det. For till söderhamn och tröstshoppade istället.
Köpte en julklapp till Linus, vantar åt Liam, skor åt båda barnen och ett par skor till Jimmy.
Nu ligger jag hemma på soffan. Ska snart ta och städa här hemma, sedan äta god middag med familjen och bara ta det lugnt. Precis vad jag behöver känner jag.

 

Snart är det helg.

publicerat i Days of my life;

Här var det längesen det blev en uppdatering, har varit så himla mycket de senaste dagarna. Även om det inte varit något speciellt så har tiden bara inte funnits. Man jobbar, hämtar barnen, gör middag och därefter är man helt färdig och stupar i säng. Så ser varenda dag ut. Måndag till torsdag.

Ikväll ska Linus börja på gympan istället för Liam. Liam ville inte vara med något mer så Linus fick ta honoms plats. Ska bli kul att se om han vågar delta eller om han inte heller vill.

Haft en tung period över Mimmi de senaste veckorna. Känns på humöret. Ska åka till graven i helgen och fixa inför hösten. Var dit häromdagen med. Känns så overkligen alltihop. I vardagen förtränger man det även om man tänker på det hela tiden. Går faktiskt inte riktigt förklara. Men det blir så jobbigt när jag börjar tänka på det. Tänk att det snart gått 5 år. Hon fick aldrig se mina barn växa upp. Barnen pratar mycket om henne hemma, antagligen för att jag sagt en hel del om henne. De pratar om att hon bor i himlen och varje gång vi åker förbi kyrkan pekar de och säger att Mimmi bor där.  Man känner sig så fruktansvärt tom, alltså man blir galen, man kan inte göra något, man vill bara vrida tillbaks tiden. Vet att mina barn hade älskat henne mer än allt och haft så himla roligt tillsammans med henne.

Idag är det torsdag, vilket innebär att Jimmy kommer hem. Själv hade jag planerat EEG undersökning med Linus, men imorse låg ett brev i brevlådan och där stod det att det var 2a oktober. Är ju nästa vecka det ??!! Tur man inte åkte dit ikväll. Blir dans för mig ikväll istället då.

Barnen är lediga som vanligt imorgon eftersom Jimmy är det. Har inga speciella planer för helgen heller. Jag ska klippa mig och färga håret, vet bara inte hur ?  Funderar på att åka till Söderhamn och köpa skor åt barnen. Och söndag är det kalas för lillasyster som fyllt 11 år.

Tror faktiskt inte jag har så mycket mer att säga än att jag längtar fruktansvärt mycket efter helg så jag får sova ut och bara ta det lugnt. Ska försöka hinna med att fota lite i helgen också.

 

 
 
 

 

Stockholm

publicerat i Days of my life;
Gårdagen spenderades i storstden, år och dagar sedan jag var där!
Blir kanske ett besök i helgen igen och så på tisdag när vi intar läktaren på globen för att se lady Gaga.