~ L O N G T I M E N O S E E ~

publicerat i Days of my life;
Jag har inte gett upp bloggandet, kan inte direkt säga att jag inte haft tid heller, för det har jag. Jag har inte haft någon lust helt enkelt. Jag ska försöka fixa i ordning bloggen snart och försöka lägga ut lite fler bilder. Det är så tråkigt att dela med sig av instagrambilder på bloggen. 

Dagarna rullar på. J är borta på jobb, jag jobbar hela dagarna, barnen går på skola/fritids. Hinner bara hem, göra middag sedan är de läxor, packa väskor, och lägga barnen som gäller. Därefter brukar jag själv somna. 

Jag letar resa. Blev så sugen på att åka iväg och sola och bada, så barnen får njuta lite av sommar också. Eftersom vi knappt fick någon sommar i år. På fredag ska jag fixa pass till barnen, vi har kollat upp ledighet så det är bara hoppas vi hittar något som passar oss. Hittar vi inget nu så åker vi definitivt i vår. Men jag är rätt säker på att vi tar oss iväg, vi får se helt enkelt. Jag återkommer.
 
Mitt i veckan är vi, imorgon har vi sovmorgon, jag ska träna. Blir träning i helgen med, annars så har vi inget planerat vilket är skönt. Förra helgen kalasade vi. Blev många barn, svårt att leka något när det blir så många. Men det funkade. Två timmar gick fort och Liam var nöjd. Så nu är vi färdiga med kalas fram tills mars.

Himlen har fått ytterligare än ängel. Det är alltid tragiskt när unga lämnar denna värld. Jag vet att Mimmi har många fina människor som tar hand om henne nu. Vila i frid ♥
 
 
 

~ S K O L S T A R T ~

publicerat i Days of my life;
Vi har redan kommit in i våra rutiner. Men idag kan man säga att vardagen startade på riktigt. Liam började andra klass idag och Linus gjorde sin första dag i förskoleklass. Hämtade hem nöjda och glada barn. Liam hade haft en bra dag med en massa lek ute, fått nya böcker osv. Linus kom hem med ballong, de hade målat och träffat alla nya och gamla kompisar. 
Imorse åkte vi lite tiigare eftersom allt ombyte ska lämnas, mycket folk, jag behövde informera lite snabbt om Linus medecin osv. Mitt i allt hittar jag inte nyckeln till bilen, Liam stod och var stressad, det var bara en enda röra. Det slutade med att jag hittade nyckeln i bakfickan iallafall. Och jag tror barnen fick med sig allt de skulle idag . Imorgon går det förhoppningsvis bättre, nu när allt är på plats, haha. 

Har hämtat ut paket på eftermiddagen, ätit middag, och myst lite innan barnen somnade. Själv kollar jag på Sofias Änglar, jag har nog aldrig riktigt kollat på det. Jag tycker det är så otroligt sorgligt. Man blir så berörd, när man mist någon väligt nära själv. Man är så känslig, man lider så med de som går igenom något fruktansvärt. Det gör väl alla, men man känner på ett annorluna sätt. Man vet hur ont det gör, för det är nog inget som går att föreställa om man inte gått igenom det. 

Denna vecka ser lugn ut, lite planering inför lite kalas i helgen. Annars så står jobb och skola på schemat. Vardagarna rullar på igen, står inte på så är det sommarlov igen. Tiden går alldeles för snabb.
 
Igår var jag på kalas för kusin melinda som fyllt nio år. Jag hann även med att baka kanelbullar, kladdkaka med kokkostäcke, daimkakor, chokladkakor och non-stopkakor. 
 
 
 
 

~ F R I D A Y ~

publicerat i Days of my life;
Äntligen fredag. Man uppskattar verkligen helgerna på ett annat vis när man arbetar. Jag är helt färdig, har varit och storhandlat, som resten av Bollnäs. Vi har nyss ätit tacos och jag hade planer på att baka men jag tänker inte göra något alls. Ska lägga mig strax och kliva upp tidigt imorgon istället och tvätta, städa och åka till Söderhamn med familjen, köpa det sista inför skolstart. Förhoppningsvis ska jag hinna med att baka också. 
Somnar vilken sekund som helst, är så fruktansvärt trött alltså. Godnatt!