VIll ut och resa

publicerat i Days of my life;
Ligger och kikar på resor och drömmer mig bort. VIll åka med barnen i höst. VI får väl se. Blir det något hus innan så får vi nog ställa in resan. Annars hoppas jag vi tar oss iväg. Men fy sjutton vad det kostar att åka en hel familj. 
Hade önskat att ta mig iväg till paris i sommar med men vet faktiskt inte om min ekonomi tillåter det. Brukar ju gå en del pengar även på sånna resor. 

Jag och Linus liggar och tittar på barnprogram. Ska snart bada och sova. 
Imorgon väntas ledighet. Fredag är barnen lediga men jag ska jobba och Jimmy fick åka på jobb han med så barnen får vara med farmor och farfar. 
Och i helgen blir det såklart en tur på marknaden hoppas jag. 


 

Im alive

publicerat i Days of my life;
Jag är så himla dålig på det här med att blogga.
Men tiden eller lusten finns inte riktigt där.
Har nog haft en lite sämre period ett tag med. Inte haft någon ork eller lust med något, vill vara ensam, dåligt humör m.m. Saknat syrran så fruktansvärt mkt.
Men jag hoppas det är på väg åt rätt håll nu.

Haft kanonväder ett par dagar och idag är det svinkallt igen, så himla typiskt.
 
Tog bort stygnen i fredags, hoppas bara det inte blir världens fulaste ärr nu typ.

Ska och kolla på hus denna vecka. Antagligen ett hus som är för litet. Men skadar ju inte att kolla. Jag önskar det inte är för litet eftersom det är kanonläge på det.

Helgen som var, har jag legat hemma bara. Var iväg på trevligheter till grannhuset i lördags med några från jobbet. Alltid lika trevligt men jag var så himla trött så blev en tidig kväller för mig.

 
 
 
 
 

Härlig dag

publicerat i Days of my life;
Vilken härlig dag. började dagen hos pappsen i freluga innan de blev kalas hos familjen frank. varit där hela dagen, grillade och drack gott. Nu är vi hemma igen, kommet somna direkt.
Bjuder på en massa bilder från dagen.