- Torsdag kväll.

publicerat i Days of my life;
Ikväll har vi varit ute på en liten cykelrunda, hälsade på hemma hos mamma sedan cyklade vi runt stan och hem. Skönt men ändå rätt kallt. 
Nu har Liam lagt sig, så jag ska lägga mig i soffan och kolla på Cops, sedan Idol och efter det ska jag nog lägga mig. Imorgon är det jobb som gäller. Hoppas dagen går fort.

Godnatt alla!

- Hämtat lilleman på dagis.

publicerat i Days of my life;
Har sedan det tidigare inlägget hunnit prata med arbetsförmedlingen så det med utbildningen har löst sig, jag ska gå på en informationsträff bara sen behöver jag inte vara där mer. Ska fortsätta kursen och praktik.
Har även hämtat lilleman på dagis, han blir alltid lika glad när man kommer :) Vi gick och mötte pappa jimmy, eller vi stannade i lekparken vid björktjäratjärn och väntade på honom. Vilket underbart väder.
Vi funderar nu på att gå ut och hitta på något, bäst man passar på innan vintern kommer. Sedan ska vi hem och göra fiskpinnar, potatis och sås. Blir nog inte så mycket mer ikväll, känner mig trött efter dagens arbete, men det har ändå gått oväntat bra, brukar vara mer sliten. Men känns som om det inte kommer vara så jobbigt de 4 dagarna som är kvar.

- Arbetsförmedlingen, dom kan man bli less på.

publicerat i Days of my life;
Fy vilken dag, less på jobbet och inte nog med det när man kommer hem innanför dörren har man fått brev, från arbetsförmedlingen. Vad vill dom då ? Jo att jag ska gå lokalvårdsutbildning. Aldrig! säger jag. Jag jobbar redan extra inom det och kan aldrig tänka mig det som ett jobb i framtiden, jag vill göra någon intressant inte städa hela mitt liv. 
Jag har ju precis börjat på kurs, och nu ska jag ut på praktik. Jag fattar mig faktiskt inte på arbetsförmedlingen. Har precis försökt ringt, men som vanligt får man inget svar. Så nu har jag skickar mejl så får väl hoppas på ett svar via den vägen. Jag ska ju vara hemma från jul, så jag kommer ändå inte hinna fullfölja någon utbildning. Less, är rätta ordet nu.

Ska snart hämta Liam, hämtade inte honom direkt efter jobbet eftersom dom äter mellis då. 
Så ska hämta han strax så tänkte vi möta pappa Jimmy.