Strandpremiär.

publicerat i Days of my life;
Idag har vi varit hos Jimmys föräldrar, blev bjudna på tårta där, mycket gott :)

Efter vi varit där åkte jag hem och hämtade Emma och vi cyklade ner till lågnäs. Hon, jag och Jimmy. Lovade henne igår att jag skulle ta med henne och bada idag. Dock var det alldeles för kallt i vattnet.

Värmen gör mig helt utmattad. Jag orkar knappt någonting. Låg i skuggan hela tiden på långnäs. Och sommaren har knappt börjat. Jag kan tänka mig hur hela sommaren kommer att vara. Jag hoppas faktist det blir regn imorgon.

Jimmy och jag ligger i soffan och kikar på tv. Vi har alldeles nyss kommit hem, stannade en stund hos mamma efter stranden och åt lite rabarberpaj.

Ska försöka laga oss lite mat nu men värmen gör att man knappt orkar eller är hungrig. Det skulle vara riktigt gott med sallad en sån här dag. Man kanske ska göra sig en sån senare.

Blir eventuellet åka med pappa till söråker/freluga ikväll och spela golf om jag har ork och om det blir lite svalare.

Varmt.

publicerat i Days of my life;
Ser ut som det blir toppenväder idag med. Redan 20 grader varmt och sol. Skööönt!

Jag och Jimmy har nyss ätit frukost, så nu ska jag bädda och Jimmy ska duscha. Ska även försöka leta min "knapp" till datan. Katten har lekt på datan så min tangent har försvunnit, tycker jag letat överallt men hittade den inte så får ta mig en nogrannare titt snart.

Idag ska jag med Jimmy hem till hans föräldrar en stund.
Sen har jag ingen aning om vad vi hittar på resten av dagen. Har tvättstuga ikväll med, men är det sånt här väder så flyttar jag fram tiden och hittar på något annat ikväll istället :)

Fiskat.

publicerat i Days of my life;
Skjutsade iväg Peter och Jimmy tidigare idag till landafors eftesom dom skulle fiska. Har alldeles nyss varit dit och hämtat dom, utan fisk. Eller dom hade fått lite mört.

Skulle skjutsa dom till tunneln men på vägen dit skulle dom pröva fisket i lenninge så fick stanna där. Ingen fisk där heller. Själv fick man en massa fisk på metspö :)

Släppte nyss av dom vid tunneln så får väl hoppas på att dom får någon fisk där. Annars får dom gå hem :)

Ska iallafall vara barnvakt nu. Men Emma sover så vet inte vad man ska hitta på. Får väl ta och passa Mimmi istället som har halva bollnäs på besök här i trädgården.