~ V A L B O R G ~

publicerat i Days of my life;
Dagen har vi spenderat hos familjen Frank. Barnen har lekt, vi har grillat och så åkte vi till Bolleberget för att kolla på majkase men det var fruktansvärt kallt och allt luktar rök nu. Dessutom trillade Linus och slog näsan, han snubblade på en stenplatta när han skulle springa till mig. 
Avslutad med lite efterrätt hemma hos Frank innan vi pyste hem. Barnen tvärslocknade. Nöjda och glada, vi likaså. Haft en toppendag. 
Nu ligger jag i sängen står nog inte på förän jag somnar också. Skönt att vi är lediga imorgon, får se vad vi hittar på. 
J måste packa eftersom han åker iväg på tisdag. Själv ska jag nog ta det väldigt lugnt. 
 
 

~ F R I D A Y ~

publicerat i Days of my life;
Men äntligen är det fredag och långhelg dessutom. Jag är trött och grinig. Tycker att hela världen är är hjärndöd idag eller så är jag en väldigt komplicerad människa. Kan vara en blandning av båda också. 
Hur som helst är det iallafall en dålig dag. 

Liam sover hos en kompis. Jag, Jimmy och Linus har ätit hamburgare och nu ligger vi i sängen. Tror jag ska gå på affären och köpa lite godis, det är faktiskt fredag. 
Kommer troligtvis somna väldigt tidigt idag. Imorgon ska jag och Linus till Stockholm på fotboll. Söndagen har vi planerat att grilla med familjen Frank. Jag hoppas jag blir bättre i min förkyldning under legidheten med. 

Nästa vecka åker Jimmy bort och jobbar. Jag jobbar endast tre dagar eftersom jag är ledig på fredagen och åker till Stockholm med mamma för en hel helg  Ser verkligen fram emot det. 
 
 
 
 

~ U T V E C K L I N G S S A M T A L ~

publicerat i Days of my life;
Igår var jag med Liam på utvecklingssamtal, kul att höra att allt går bra och att han kan det han ska kunna i första klass. Roligt att få se lite vad de arbetar med och så. Även om jag varit med i klassen en gång, de lär sig så mycket och fort. 

Jag har dragit på mig världens förkyldning. Nyser, ond hals och snorig. Känner mig lite bättre idag men trodde knappt jag skulle ta mig upp imorse. Såklart försvinner rösten idag, jag är hes, låter som en kråka och är sjukt less. Har inte tid att vara sjuk, 

Jag har faktiskt för typ första gången i mitt liv varit på gym idag, fast jag är sjuk. Så skönt att träna. Jag hoppas jag kommer igång nu igen. Men såklart börjar ju jimmy jobba borta till veckan så blir lite svårt på kvällarna då. Men får köra på helgerna eller något. 

Nu har jag bäddat ner mig, behöver sova så jag blir frisk. 
Godnatt!