- Bio.

publicerat i Days of my life;
Har varit på Bio med Jimmy, Kneto och Maria. 
Harry potter. Riktigt bra, måste verkligen se del två också. Jag bara älskar dessa filmer :) 
Nu ska jag ta och krypa i säng. Liam sover redan. 
Imorgon blir vi bara hemma och hoppas på att Liam ska piggna på sig.

BM-besök.

publicerat i Days of my life;
Som rubriken lyder har jag varit hos barnmorskan idag. Allt såg bra ut, alla värden låg bra till. Men min mage var otroligt stor. Den låg på översta strecket på kurvan. Med Liam låg den under normala strecket. Får se hur den ligger nästa gång. De kan vara så att jag är felberäknad sa barnmorskan, men vi utgår ändå från 16 mars. Första datumet jag fick var den 21 februari, och det stämmer mer med magens storlek. Spännande att se. Jag hoppas jag är felberäknad annars kommer ju min mage bli enorm. 

Har pluggar matte ikväll, pappa har hjälp mig. Jag har nyss skjutsat hem honom och hämtat Liam som har varit hos min mamma en stund eftersom jag var hos barnmorskan och han sov när jag skulle hämta honom. 
Nu har vi ätit middag så Jimmy ska gå på prix och köpa lite godis. Vi ska åka på bio i arbrå. Harry potter. Kommer hem igen vid tio och då ska vi sova. Liam blir hemma här med Jimmys föräldrar. Var år och dagar sedan jag var på bio sist så ska bli riktigt mysigt faktiskt.

Ha en trevlig kväll alla.

- Tidig morgon.

publicerat i Days of my life;
Här hemma vaknade vi redan klockan halv 6, eller iallafall Liam. Han har hostat hela natten. Och hela morgonen. 
Har städat och pysslat lite här hemma, Liam har hjälp till. Har precis fått honom att sova, han var minst sagt dödstrött. Själv håller jag på att koka lite makaroner och köttfärssås, så Liam har lunch när han vaknar och jag är jättehungrig redan nu. 
Klockan ett ska jag lämna Liam hos mamma, sedan hämta pappa och efter det ska jag till barnmorskan. Pappa ska hjälpa mig med matten, pluggade jättemycket igår och det blir lika ikväll. 
Funderar även på att gå på bio, sista dagen harry potter går idag ( i arbrå ). Vi får se under dagen hur vi känner ikväll. Var ju längesedan man var på bio, och har varit på alla andra harry potter filmer. Tycker dom är så mysiga. Jimmy däremot gillar dom inte :) Men han får så lov att följa som sällskap :)