- Delsbo och tvspels kväll.

publicerat i Days of my life;
Idag har jag varit med Amanda till Delsbo, tittade på urgulliga kissemissar och en utav dem ska bli Amandas. Man blir ju lita avis, men vi har en katt och det räcker. 
Linus var också med, han blev helt kär i en hund som de hade. Han ville peka på den hela tiden och bara flinade, gopojken. Han sov hela vägen i bilen dit och nästan hela vägen hem. 
Gav Linus gröt när jag kom hem och sedan gick vi över till Frida där Helen, Lina och Jenny också var. Lilla Eila och Elvira var också med. Och såklart var Linus med. Han blev nog lite småkär i tjejerna också, han verkade iallafall gilla dem. Spelade tv spel och jag var totalt värdelös på det, måste ta och öva lite så jag kan bättre nästa gång det blir tvspel. Linus somnade snällt på mig medans jag spelade, hur ofta händer det ? Han som för det mesta är surig. 
Har nyss kommit hem och Linus sover än, så ska lägga mig jag med. 
Klockan 06 ringer klockan imorgon, då ska vi bege oss till Hudik. 

Godnatt!

- Fullt upp hela dagen.

publicerat i Days of my life;
Linus vaknade redan kl 6 imorse, han vaknar nästan alltid den tiden och så somnar han om lagomt när Liam vaknar. Alltid!
Har iallafall städat ihop, klippt håret på Liam och badat honom. Linus har precis vaknat så ska gå på affären och handla innan jag ska duscha. Tror gabbe kommer under dagen och hälsar på. Vid 15 åker jag med Amanda mot delsbo och direkt när jag kommer hem ska jag hem till Frida för lite tjejmys. En bra dag helt enkelt! 


- Gävle, Delsbo, Hudik.

publicerat i Days of my life;
Idag har vi varit i Gävle. Blev inge shopping så jag är dödligt fattis eftersom jag ska till England. Köpte mig bara en hårspray. 
Liam har varit hos morfar och Anki unde tiden, han verkar ha haft det supertrevligt iallafall, han ville inte ens följa med hem. 
Nu ska jag göra middag. Jimmy är ledig imorgon och torsdag. Så imorgon ska jag till delsbo, men amanda som det ser ut nu. Sen ska jag eventuellt till Frida på kvällen för lite tvspels mys. 
Torsdag ska vi till hudik. Jag som inte alls hade några planer för denna vecka som precis har villit fullpackad med saker. Men det är saker som måste göras. Fredag, lördag och söndag har vi iallafall INGET planerat, då ska jag bara ta det lungt och invänta englandresan på måndag.

Ha en trevlig kväll!