- Gott nytt år.

publicerat i Days of my life;
Sista dagen på året. Snart börjar ett nytt år med nya möjligheter. Några nyårslöften ? Det är väl det gamla vanliga, försöka bli nyttigare och komma i form. Får se om jag lyckas detta år. De tre senaste åren har jag iallafall misslyckats.

Fick en rejäl sovmorgon idag, barnen sov till nästan klockan nio. Inte vanligt här hemma.
Nu har vi varit ute och åkt pulka och skottat snö hela förmiddagen.
Ska ta och städa ihop nu, göra eftterrätten och förrätten som vi ska äta ikväll.
Blir nog en runda med bilen och kika lite på fyrverkerier och så ikväll innan vi åker hem och lägger oss.

På menyn ikväll blir det till förrätt: Räkcoctail toppad med Lime, till varmrätt: Parmesan och svampöverbakad file med potatisterrine & balsamicosky, och till effterrätt apelsinchokladmousse med passionsfrukt och hallon. Får se om det blir gott :)

Så mycket mer planer har vi inte. 
Önskar er alla ett riktigt gott nytt år så hörs vi igen år 2013. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Kortspel.

publicerat i
Blev en kväll hemma hos Frida. Kortspel med Richard, Hans, Anna och Frida. Blev ingen vinst för mig ikväll. Nu är det dags att sova. Sängen kallar på mig. Godnatt !

- Tösnö.

publicerat i
Så skönt att vara ledig.
Idag har vi varit ute. Plusgrader, underbart !! Gjorde en stor snöhäst och en snögrotta. Var även på dollar och karlssons idag igen och sedan hälsade vi på Jimmys föräldrar. På eftermiddagen tog vi barnen på varsin snowracer och gick till min mamma och hälsade på där innan vi promenerade hem för att fortsätta gräva i snögrottan och även för att göra middag.
Nu har jag lagt barnen så ska ta och kolla på film innan jag lägger mig.
Imorgon är det nyår. Undra vad man ska hitta på ? Familjen ska iallafall äta trerättersmiddag. Bjuder på bilder oh recept en annan dag. Mer planer än så har vi inte.
Ha en trevlig kväll