~ J Ä R V Z O O ~

publicerat i Days of my life;
Då var dagen kommen. Sista dagen på min semester, är såklart ledig i helgen med men sen drar allvaret igång igen för min del. Längtar inte!
Varit riktigt skönt att vara ledig men vädret har gjort mig deprimerad, inte en enda dag på stranden. Iallafall inte någon hel dag. Känns som vi inte har gjort något speciellt. Jag har varit ensam med kidsen större delen av min semeter. Jimmy är ledig kommande vecka iallafall, så barnen ska få ledigt lite längre. Sen drar allvaret igång för dom med. Linus börjar även fritids, som han längtar att börja där med alla stora barn. 
 
Igår stal någon Linus cykel utanför vår port. Linus stället den i cykelstället, kom in och drack och var inne ett par minuter innan han skulle ut och cykla igen. Han kommer in och säger: - Dumma mej, någon har tagit min cykel.
Jag trodde det var Liam och hans kompis som lånat den, men det hade dom inte. La ut en efterlysning på facebook till mina vänner, men inlägget fick närmare 200 delningar och idag återfann vi cykeln på Gärdet. Jag åkte dit och hämtade den. Det stod olåst med en massa andra leksaker utanför en port. Blir så jävla förbannad. Idioter! Hade önskat någon befann sig ute så jag hade kunna frågat vart dom fått cykeln ifrån. Vi snodde bara tillbaka den och nu har vi köpt ett rejält lås och jag tror Linus aldrig med kommer lämna den olåst. Stackarn pratade i sömnen inatt om cykeln, och idag när han somnade i bilen mummlade han också om cykeln. Han blev såklart jätteledsen när den försvann, men nu har vi cykeln igen och han är mer än glad. Tusen tack alla ni som hjälpt till. 
 
Igår var jag iväg och spelade monopol och drack lite cider. Riktigt trevligt förutom att jag var sämst. 
Idag har hela familjen varit på järvzoo, en trevlig dag tyckte barnen. Klarade oss från regnet med. Luchade på sibylla innan vi for hem.
Jag har varit iväg till några av mina gamla klasskompisar ikväll. Jimmy är på karlslundsfestivalen så barnen var hos mamma i någon timme. 
Nu sover de i sina sängar och jag ska också sova snart. Ska upp tidigt imorgon och åka till Sundsvall med Liam, Mamma, Emma och min mormor. Shopping och god mat. Linus får tyvärr stanna hemma, han tycker inte riktig om att gå i affärer, inte Liam heller men det ska nog gå bra ändå. 
Söndagen ska vi städa, tvätta och handla , fullt upp, inte en lugn stund. Måndag är det grillnatta sen är verkligen sommaren slut. 
Jag bjuder på lite bilder från dagen på järvzoo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ B I L E N ~

publicerat i Days of my life;
Började dagen med sovmorgon för att sedan få hjälp av pappa att byta lamporna på bilen, var inte alls så krånligt som J påstod att det var. 
Jag tog med mig Linus och åkte på OK/Q8 för att tvätta den. Kliver ut ur bilen och det är ett stort moln av rök, typ och stinker bränt. Trodde ungefär att bilen brann. Väntade en stund innan vi fick åka till mamma, skruva bort däcket och knacka lite på bromsklossarna så de släppte. J bytte skivor häromdagen, han måste ju slagit tillbaka oket. Det gick inte ens att rulla på bromsskivan, Det fungerar iallafall att åka utan problem nu men det "skrapar" fortfarande så får ta och titta på det i helgen. Vilken bilmekaniker man är. 
Imorgon ska den lämnas in för att byta spindelled sen måste  den ombesiktiga senast på måndag. Alltså det är  vår peugot som krånglar, inte toyotan. 
Hann med att tvätta och städa ur den lite snabbt med, så ska bli skönt när den går igenom besiktningen. Kan man släppa det. 

Kvällen blir lugn, ska som vanligt tillbringa den i min ensamhet, hoppas kidsen somnar snällt. 
Har nyss betalt alla räkningar, vi har bakat en kladdkaka och gjort biffstroganoff. Kidsen leker ute så jag passar på att ta det lugnt. 

Imorgon står kalas på schema, och så ska vi lämna in bilen klockan nio.
 
 

~ M Å N D A G

publicerat i Days of my life;
Jag är inne på min sista semestervecka, ska bli lite skönt med rutin igen. Jag har varit på jobbet två gånger under semestern så lider ändå inte av någon större jobbångest. Men hade mer än gärna varit hemma betydligt längre. 
Det känns som jag inte har gjort något speciellt alls denna sommar. Har  bara tagit det lugnt, lite små utflykter.

Helgen som var har spenderats på långäs, var ner dagtid med kidsen och mamma, kvällarna blev det utgång. Trodde aldrig jag skulle palla två dagar, men det gick. Har haft riktigt roligt, men inte lika roligt som om man själv hade varit med. Blir annat när man deltar och kan dricka lite på dagarna och umgås. 
Blev två sena nätter och efter en promenad från stan och hem i ballerinaskor fick min fot lida dagen efter, men det var det värt. Den mår bra nu igen. 
 
Idag har J åkt till Örebro igen. Linus har varit på kalas och Liam har varit med morfar. Jag och Mamma tog bilen till Annefors och hjälpte mormor i trädgården igen. Så mycket mer har vi inte gjort idag. 
Imorgon är det äntligen lön, tack och lov. Dyrt att ha semester... Plåboken behver fyllas på.
Ska försöka fixa en lampa på bilen imorgon, och på onsdag ska jag lämna in den och byta spindelled. Fredag blir det eventuellt ett besök till Sundsvall med familjen och lördag har jag eventullt planer å att åka till furuvik på takida eller Robbie Williams i Stockholm. Vi får se. Är karsludsfetivalen i helgen som jag hade viljat på, men har ingen att gå med och Jimmy hade redan bokat upp det så det är väl min tur att vara hemma då. Kanske man är pigg på måndag när vardagen börjar igen. 

J har en vecka semester när jag börjar så barnen får lite längre lov. Grillnatta till veckan med, därefter känns det faktiskt som att sommaren är över. Jag ser redan fram emot nästa sommar, hoppas på ännu mer sol då och att vi får ihop ett lag till yran igen. 
Nu ska jag göra kväller. Godnatt !