- Förmiddagen på karlslund.

publicerat i Days of my life;
Är i chocktillstånd, Linus har sovit i tre timmar, det är inte alls vanligt förutom på nätterna då. Kan ju vara glad att han sover på natten. 
Gick till karlslund idag med Frida och barnen. Jättetrevligt och varmt. Snällt av henne att hjälpa till med barnen då det inte alltid är så lätt själv. 
Liam var dock på viset då vi gick hem strax efter 13. La Liam när jag kom hem och gjorde i ordning lite lunch åt mig, hann precis sätta mig och skulle hugga in på första tuggan då kommer Liam upp. Har säkert fått lagt honom 20 gånger och nu har jag gett upp. Han kan inte vara tillräckligt trött, för han ville upp och leka hela tiden. Nu kollar han på film och Linus sover. 
Själv ska jag plocka lite och sedan åker vi till badstranden när Jimmy kommit hem, blir väl där till 19 tiden då det är dags att åka hem med barnen och lägga dem. Köper med middag till Liam (burkmat) så gör jag och Jimmy lite senare middag idag, bäst man passar på att vara ute i det fina vädret. Skulle tydligtn bli sämre väder i helgen.


- Vilket strandbesök.

publicerat i Days of my life;
Igår hade Linus lite feber, han har varit förkyld väldigt länge nu. Iallafall så hostar han mycket. Var hemma hela förmiddagen och bakade och tog det lungt, tänkte egentligen inte ge mig ut något. Men Liam hängde typ på dörrhantaget så bestämte mig ändå för att åka till karlslund en stund med barnen. Det ångrar jag starkt. Liam har aldrig varit värre. Han sprang ifrån mig så jag fick jaga honom över hela stranden med Linus. När jag väl får tag i honom blir han som en geleklump, tung, lägger sig ner och skriker, åmar sig ur armarna på en när man får tag i han. Helt ömöjlig att få med sig. Tar han under mina armar bär han över hela stranden, känndes som om alla tittade. Dock gick jag lite avsides i hopp om att inte alla skulle kolla. Linus var med han också. När jag nästan kommer fram till våra handukar var jag dränkt i svett, en snäll tjej kommer fram och frågade om hon skulle  hjälpa så hon lånade Linus lite så jag kunde bära Liam till handdukarna, precis då kom min mamma. Packade ihop allt på en gång och mamma hjälpte oss till bilen så åkte vi hem. Slängde liam i säng på en gång och så sov han i tre timmar. 
Gjorde ett nytt försök på kvällen, då med Jimmy som sällskap och prästnäset denna gång. 

Var även på tranan och åt med tjejerna igår, mycket trevligt och det var väldigt längesedan jag var på tranan. Över ett år sedan. Åt dock bara sedan for jag hem igen. 

Idag fundera vi på karlslund, om Frida eller Mamma ska med. Annars åker jag nog hem till mamma och solar där under dagen. Ser ut att bli varmt iallafall. 
Ska plocka ihop lite nu och packa.

- Strandmys.

publicerat i Days of my life;
Bloggtorka i denna värme, men vem vill sitta vid datan i detta väder ? Och med två barn räcker tiden inte alltid till. Så kommer det vara i sommar.

Gårdagen spenderade vi hos mamma, vi for sedan till karlslund och blev där tills Jimmy slutade arbetet. Då for jag hem och hämtade honom. Släppte av Liam på ren, och åkte ner på stan för lite shopping. Liam fick ett par shorts, jag fick tre par trosor och två nagellack och så köpte vi present till William. Blev även ett nintendo wii. 
Åkte sedan och storhandlade på Willys, hann bara hem och packa upp det och slänga in maten i ugnen så for Jimmy iväg på cykel till ren och hämtade Liam medans jag och Linus sorterade tvätt. När de kom hem så var det dags för tvättstuga så ni kanske förstår att tid till att blogga inte finns. 
Kom inte i säng förän 23, somnade på en gång. 

Idag fick jag sova till 08, underbart!
Klockan 10 gjorde vi oss klara för att umgås med Frida. Vi tog en varsin vagn och promenerade på stan, Linus fick en "snuttefilt", letade även skor till Liam men hittade inget som passade. 
Vi gick sedan till karlslund där vi varit hela dagen, gud så mysigt vi haft det. En skaplig solbränna drog jag på mig idag också (se bilden nedan). 
Kom hem vid 3, då blev det lite fika för mig och Liam. Tog det lite lungt i soffan till Jimmy kom hem då åkte vi till freluga. Blev bjuden på mat hemma hos pappa. Kotlett och klyftpotatis, jättegott var det. 
Har nyss kommit hem därifrån, så nu har vi lagt barnen coh nu är det dags för Jimmy att plugga körkort och jag ska göra mig något ätbart och ta det lungt i soffan. 

Imorgon kanske vi ska till stenö, får se hur vädret är och vad barnen är på för humör och så. 
På kvällen ska jag iallafall ut med Frida, Lina och några fler på tranan och äta, det ser jag fram emot. 
Kommer några bilder på Linus här nedan. 

Blev bränd idag, kanske inte syns men det känns.