- Godnatt.

publicerat i Days of my life;
Denna eftermiddag har gått väldigt snabbt, jag har tagit det lungt en stund medans Jimmy och Liam handlade. De kom hem med nya glas och en ny pyjamas till Liam. 
Gjorde middag till dem, själv var jag inge hungrig. 
Har nu nattat Liam, lyckades visst natta Jimmy också, för han ligger på vår säng och sover. Han sa nyss - Bara 3 minuter till. Men nu har det gått minst 10 och han snarkar för fullt så får väl väcka honom igen då. Läre ju bädda upp sängen. Själv ska jag ta en dusch och lite kvällsfika. 
Har väldigt ont i magen för den delen, ont i hela kroppen. Trodde jag skulle dö av promenaden till Coop nu på kvällssidan. Men jag kom hem efter en kämpig promenad dit och hem. 
Hoppas på att få sova bra inatt, vilket jag antagligen inte kommer, men hoppas kan man alltid. 

Godnatt!

- Helt själv hemma.

publicerat i Days of my life;
Jimmy och Liam har tagit en promenad till A&H, egentligen borde jag vila. Men vad gör jag ? Jo, sitter vid datan. 
Låg nyss på soffan en stund med jag mår illa när jag ligger ner och jag orkar heller inte stå upp. Det är bara klagomål nu, men min kropp är helt slut. Jag har ingen energi, jag är sur, trött, precis allt. Nervös också för den delen. Vill bara att alls ska vara klart, alltså att bebisen ska ha kommit. 

Ska iallafall börja med middagen, pyttipanna, rödbetor och ägg. Men jag tror jag äter rester ifrån gårdagen då jag inte alls är sugen på pyttipanna. 
Först ska jag ringa och höra om Jimmy och Liam är på väg hem eller om de är kvar på affären. 

- Måndag.

publicerat i Days of my life;
Då var det vardag, igen. Helgerna och dagarna går alldeles för fort, man hinner inte med. Men egentligen är det skönt också att det går emot sommaren för jag är så less på denna vinter.
Har snart gått 38 fulla veckor och jag är fruktansvärt nervös. Känner mig inte riktigt laddad än, det har gått lite för fort. Mycket tankar, men det kommer nog gå bra. Men det är klart man funderar.
Åkte och skulle byta dragkrok med pappa imorse, vilket vi inte lyckades med då allt hade rostat. Istället tvättade vi bilen och städade ur den lite snabbt, bytte även vindrutetorkare. 
Efter besöket på OK så åkte vi till verlstaden och bokade en tid, torsdag klockan 8.00 ska jag dit, då tar de bort tvåan på besiktningen också så jag slipper ombesiktiga.
Åkte sedan på banken, jag satt kvar i bilen medans pappa spang in. När jag sitter i bilen ringer killen (eller gubbe) som ville ha våran vagn, hade glömt det och jag trodde han skulle ringa när han var på väg. Ne då, han var redan här han. Åkt från hudiksvall för de skulle tydligen till gävle. Så blev rally hem och göra en snabb affär, allt var gjort på en kvart så hämtade jag upp pappa igen. Så nu är vår vagn såld. 
Lunchade sedan med pappa på mobackes. Mycket gott var det. Skönt att vara barnledig en gång också, var väldigt längesedan jag åkte ifrån Liam nu. 
Åkte sedan tillbaks till mamma och gick med henne och Liam till Emmas skola och hämtade henne, tanken var att Liam skulle sova med den ville han inte alls. Han var vaken hela tiden, sedan skulle han leka med Emma och hennes kompis innan vi åkte hem. 

Har nyss kommit hem så ska mysa med lilleman nu. 
Återkommer senare när jag har tid :)