- Nyår.

publicerat i Days of my life;
Måste varit allmänt förvirrad igår, skrev i rubriken "onsdagkväll", men kom senare på att det var ju torsdag igår. Är man hemma för länge så blir man dagförvirrad. Blev hemmamys igår, jag tittade på victoria secret fashion show, så underbart fina var alla. Man blir verkligen motiverad till träning och bättre matvanor när man tittar på dem. Men så fort bebisen kommit så blir det hårdträning, men hur jag ska hinna det vet jag inte. Får komma på lite träning hemma, och äta lite bättre och nyttigare. Men det brukar inte hålla för mig. Men man kan ju alltid försöka. 
Liam har varit ute med pappa Jimmy på förmiddagen, jag passade på att diska och dammsuga medans. Ska alldeles snart göra i ordning spaghetti och köttfärssås till Liam och mig så vi kan äta lite lunch innan Liam ska sova. 
Jag har även hunnit med ett bad denna morgon, så läre väl ta och göra mig i ordning också men tänkte passa på att göra det när Liam sov. 
Vid tre ska jag hämta min syrra hos morfar, hon ska vara med oss till åtta. Vi ska åka och hälsa på Jimmys föräldrar lite senare tror jag, sen klockan sju-åtta ska vi till mamma och äta exotisk planka som hon har beställt. Annars har vi inga planer för kvällen, blir nog bara soffmys och lite raketer. Ska övernatta där hemma eftersom jag ska ha Emma imorgonbitti en stund också. Egentligen skulle syster yster varit hos sin pappa men han är sjuk så då får hon vara med oss istället. Så kommer denna dag se ut med andra ord. Inte så speciell, men när man har denna mage och Liam så behöver man inte göra något speciellt heller. Mysa, det räcker! 

Vill iallafall önska alla ett riktigt gott nytt år!

Idag var det precis två år sedan jag, Mimmi och Jimmy firade nyår. Mitt sista nyår med Mimmi, och det kommer jag aldrig glömma. Det var en minnesvärd kväll.
Älskar dig syster!

- Onsdagkväll.

publicerat i Days of my life;
Denna dag har varit en riktigt tråkig och låååång dag. Vi har inte haft någonting att göra och sånt blir jag trött av. Somnade på soffan tidigare idag, men precis när jag somnat till så vaknade Liam så då var det bara att kliva upp. Gjorde lite mat, korv och mos till Liam och jag och Jimmy gjorde varsin tunnbrödrulle. 
Jag och Liam har målat lite ikväll, med kritor, men Liam bara åt på dem så slutade måla rätt tidigt. Har nu på kvällen tittat på film sedan Liam var 3 månader och sedan vi var i egypten. Har filmat 3 timmar sedan Liam var 3 månader, roligt att ha kvar. Har inte tittat på dem tidigare så det var dags på tiden och herregud vilken förändring. 
Har nu lagt Liam för han började bli trött och bara busade. Han har tagit en tugga av varje frukt på fruktfatet, han drog katten i svansen över golvet och alla andra hyss han kunde komma på så det var nog dags för sängen. Tror dock det dröjer lite innan han somnar. 
Jag och Jimmy har spelat på bandy oddset ikväll, får se hur det kommer gå. Svåra matcher :) 

Ha en trevlig kväll!

- Vilken seg dag.

publicerat i Days of my life;
Dagarna går så fruktansvärt segt när man inte har något att göra. Men idag så har jag bestämt mig för att bara vara hemma en gång. Känns som om man är hemifrån en hel del, tycker alltid vi gör något. 
Min pappa har varit hit och hälsat på och nu sover Liam. Själv har jag ätit lite lunch och nu funderar jag på att baka. Tänkte göra en rulltårta i choklad, fylla med banan sedan ha grädde ovanpå och krossad daim. Det är otroligt gott, brukade få sån hemma hos mamma förut. 
Resten av dagen händer det heller inte så mycket. Om det inte blir alldeles för mörkt hade jag tänkt tagit med Liam ut en stund så han får leka av sig lite, men först måste han vakna.