~ S J U K ~

publicerat i Days of my life;
Vilken start på denna vecka. Liam är förkyld, idag känner jag mig förkyld och hängig. Inte så att vi är hemma men jag har noll ork. Tränade igår och ska träna idag med sen blir det lugnt. 
Jag har kört igång med plugg, jag har snart läst en hel kurs på två dagar. Ska börja på min andra kurs i helgen. Ska beta av det så fort som möjligt tänkte jag. Kurserna består inte av prov utan endast inlämningsuppgifter, men det är sånt man redan kan så det går fort att göra uppgifterna. Totalt efter dessa kurser har jag läst 6 kurser på 2½ år helt på distans. Så då kan jag få ett slutbetyg eftersom jag inte har det. Bytte inriktning sista året. Så kan jag söka högskolekurser därefter. 

Idag fick jag tråkiga besked. Selena gomez har ställt in sin europaturne eftersom hon är sjuk. Så himla tråkigt men mamma och jag har bestämt att vi ska åka till stockholm ändå, får bli lite shopping och god mat i  istället. 
 
Hade svårt att somna igår så ikväll hoppas jag på att somna tidigt. I helgen väntas 40års kalas, och jag ska jobba så blir en kort helg men ska försöka vila så mycket jag kan och håller verkligen tummarna att vi slipper dessa sjukdommar. Vi är verkligen inte sjuk ofta, eller sjuk kanske vi är men inte så vi behöver vara hemma. Och det hoppas jag vi klarar oss från nu med.  
 
 
 

~ Ä N D R A D E P L A N E R ~

publicerat i Days of my life;
Planerna för helgen blev ändrad. Egentligen skulle jag åkt till Stockholm imorse för att umgås med Jossan. Men så blev hon sjuk så jag stannade hemma idag. Tog med mig familjen och åkte till GÄvle för lite shopping istället och nu är jag helt färdig. Så himla trött. 
Ska vila en stund så får vi se vad resten av kvällen bjuder på. Åker iallafall ner till stockholm imorgon, över dagen för att gå å AIK - Hammarby. Sen har ja ytterligare två besök till stockholm inplanerat under hösten. 

Fyndade en tröja, smink, strumpor och lite saker till köket idag. 

 

~ S J U Å R ~

publicerat i Days of my life;
Igårkväll var inte mitt humör på topp. Hade tänkt tagit det lugnt och lagt mig i ett bad, men barnen vägrade somna så till sist lämnade jag dom med Emma och gick på affären för att handla. Städade hela lägenheten, slog in paket, blåste upp några ballonger inan jag gick och la mig. Helt slut ! Ibland blir jag så arg på mig själv att man ställer sån hög press på sig och allt man måste fixa med och hålla reda på hela tiden. 
 
Jimmy var borta sent igår och Liam fick en låtsas bajskorv av morfar i födelsedagspresent. La den på mattan i hallen innan jag somnade, för att skämta med Jimmy. Inatt när Jimmy kom hem trodde han den va riktig och spolade ner den i toan. Kul !!! Liam har tack och lov inte frågat efter den ännu... 

Idag fyller Liam 7 år. Klockan 9.05 för 7 år sedan föddes han i Gävle. Kan knappt förstå vart tiden tagit vägen. Grattis på din dag älskade Liam♥ Blir lite god mat och glass ikväll.