Borta bra men hemma bäst

publicerat i Days of my life;
Borta bra, men hemma bäst!

Bra att vara borta ibland. Man uppskattar verkligen allt när man kommer hem. Duscha i sin egen dusch, sova i sin egen säng, den svenska maten och allt över huvudtaget.

Har iallafall haft en underbar vecka i Turkiet. SOlat och badat precis varje dag. 30 grader och sol.
I torsdags gjorde vi en båtutflykt till Samos (Grekland), verkligen mysigt, otroligt vacker stad vi var i.

Helt nöjd med veckan som varit. Hade gärnat stannat längre men måste medge att det är skönt att vara hemma också. Trötta efter att ha varit vaken hela natten. Somnade sen och kl 01.30 inatt checkade vi ut frå hotellet och klockan 05.00 imorse gick planet hem.

Stannade i Uppsala för att köpa skot och äta på Ikea, sedan var vi på kalas hos syster Emma.

Veckan har varit utan några större problem. Förutom att såklart mitt bankomatkort gav upp i turkiet av alla ställern, När man behöver det som mest.
Dessutom kom vi såklart inte ut från långtidsparkeringen heller eftersom jag stoppade i mitt kort där när vi körde in och nu fungerade det inte när vi skulle ut. Men vi löste det ändå, fick hjälp.

Nu ska jag ta och lägga mig. Ledig imorgo och då ska vi återhämta oss :)
Linus har klivit på något vasst och skurit upp foten, har blivit inflamerat så måste ringa till HC imorgon efterom han har så pass ont, stackarn!
Någon bild från Turkland kan jag bjuda på, resten hittar på FB!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkland

publicerat i Days of my life;
Har det hur bra som helst i turkland. Dock var resan hit inte den bästa. Två vilda barn. Men nu är vi äntligen framme.
Badat i havet och poolen innan vi käkade middag . Barnen sover å jag å jimmy sitter på balkongen å tar det lugnt. ska snart lägga oss vi med. Har en heeel vecka framför oss med sol å baad ;)Börjar bli färdig

publicerat i Days of my life;
 
 
En bra fredag. Lunchade med Frida idag på corner, inte helt fel. Passade på att ta lite ledigt från jobbet i eftermiddag med så jag skulle hinna med allt..
Plockade hemma,  och nu är det skurat från golv till tak iallafall.

Håller på packar för fullt. Hade packlista åt barnen men inte åt mig själv. Allvarligt så ser de ut som om vi ska lämna landet för gott. Har packat så sjukt mycket. Men måste ju vara beredd på alla möjliga väder och så.

Nu är jag nästan färdigpackad, ska tömma kameran och lägga in lite filmer på surfplattan. Restrerande saker får jag packa imorgon eftersom jag behöver de sakerna imorn med.

Kan knappt vänta, jag vill åka NU!
Ska bli så otroligt skönt , men jag är också sjukt nervös, ska jag verkligen överleva en flygresa och en vecka i turkland ? Vi hoppas det...

Får se om vi lyckas få något wifi på rummet, isåfall lovar jag att slänga iväg någon uppdatering, annars hörs vi när jag kommit hem igen, söndagen den 29 september kl 09.00 står jag på svensk mark.

Ha det så trevligt här hemma så länge !!