~ K A K B U F F E ~

publicerat i Days of my life;
I lördags fick jag något spontat ryck och vilja gå ut, det var så längesen, Så spenderade kvällen på Olearys med trevligt folk.
Dagen efter serverades det världens godaste kakbuffe med släkten hemma hos mamma. Bästa bakisbuffen man kunde tänka sig.
Mamma hade gömt ett påskägg åt mig i trädgården med, blir nog aldrig för gammal haha. Letade som en galning. Hon hade lyckats bra med gömstället.
 
 
 

~ V A R D A G ~

publicerat i Days of my life;
Påskledighetenn är över för i år, idag stod jobb/dagis/fritids på schemat. Samma gamla rutiner. Har varit så sjukt seg idag.

Igår njöt vi av solen, grillade korv och tog det lugnt. Idag var det svinkallt. Vill ha lite värme nu och mer sol.

Nyss kört ett pass kettlebell så har duschat nu. Helt död i kroppen. Kommer sova gott. ska ta och kolla på någon serie innan jag lägger mig.

Pluggade igår medans jag var ute, fotade, här är en bild jag tog på duschess som var en uppgift. Man skulle fota en dag i mitt liv.
 
 

~ P Å S K L E D I G ~

publicerat i Days of my life;
Så skönt med påskledighet. Vi har letat ägg, badat i Söderhamn,träffat Jossan och igår var jag på Olearys och sedan har vi bara tagit det lugnt. Idag är vi bjuden till Mamma på påskfika. Annars så har vi inga planer.Så skönt att bara vara ledig. Barnen ska gå på fritids/dagis tis-tors sedan är jag ledig på fredag. 
Jimmy och Linus åkte en vända till Valbo, Liam sover hos hans mormor och jag ska passa på att vila.