~ S T O C K H O L M ~

publicerat i Days of my life;
I lördags så var vi på Gröna Lund igen, jag var där med en vän förra veckan och tänkte att jag tar med familjen och åker dit igen tre dagar senare. Hade en toppendag, strålande sol och egentligen alldeles för varmt. Köerna till karusellerna var 40 minuter. Men riktigt roligt nu när Liam får åka karuseller som en annan också tycker är rolig, har fick typ åka allt utom frittfall/uppskjutet/ikaros. 
Vann 2 kg kexchoklad och 2 kg daim gjorde vi också, dessutom vann jag 2 kg chips i onsdags när jag var där. #Beach 2020. Måste göra mig av med det, går inte att ha sånt hemma, man lever ju på godis då. 
Resan ner började inte bra, i kilafors kom vi på att ingen låste hemma vilket betydde att vi behövde åka hem igen, för nyckeln var också hemma. I samma veva känner jag hur det luktar bränt av bilen, mycket riktigt, fälgen var kokhet och bromsen låg på. Trodde vår resa skulle sluta där. Tur man har snälla vänner som lånar ut bilar, så det löste sig och vi kom iväg som planerat. 
 
Denna veckan har inte direkt börjat bra. Linus är förkyld så jag har pysslat med barnvakt hit och dit. Han har inge feber och är ändå väldigt pigg. Han är ute och leker när han är hemma iallafall, men han blir nog hemma imorgon med. Igår delade min pappa och Jimmys pappa på att ha honom. Idag hade mamma honom men jag vabbade från 14. Imorgon ska pappa ha honom och jag måste vabba från 13.30, torsdag hoppas jag också kunna pyssla ihop det, och då kommer även Jimmy hem. Inte omöjligt att Linus kanske kan gå på dagis då heller. Han ska till förskolan på fredag och äta i matsalen, vore så tråkigt om han inte fick följa med på det. Men vi får se. 
Förra veckan lämnade jag in bilen på lagning, efter servicen. Bromsklossar byttes och en rem i motorn. Totalt har det kostat 7000 kronor med servicen. Idag fick jag lämna in bilen igen och nu konstaterades även att oken behövdes byta, ytterligare 7000 kronor. Jag är så sjukt irriterrad att man inte gav den informationen tidigare. Med andra ord har bilen kostat oss snart 14 000 denna månad. Tänk vad jag älskar bilar. Jag ska bli mekaniker, billigast så. Så imorgon måste jag ringa och boka en tid, kunde få en redan på torsdag om jag ringde tillbaka tidigt imorn. Men jag vet inte hur jag ska ta mig till jobbet på torsdagen isåfall då de inte hade några lånebilar denna vecka. VIlka problem dom ställt till med för mig. Jag är galet less denna vecka alltså. Också är man själv med barnen och ska försöka pussla ihop allt. Man hinner bara hem och äta och sova. Man har ingen fritid direkt. Men snart är det helg, långhelg för kidsen då de är lediga måndag och tisdag. Jag har tagit på mig jobb på måndag. Jag har inga speciella planer för helgen. AW på fredag och söndag är det kalas för kidsen. Annars blir det en lugn helg och återhämta mig efter veckan. Nästa vecka kan ju med andra ord bara bli bättre. 

Jag önskade mig ett bra 2017, jag åker på influensa tillsammans med linus bara dagar in på nya året, jag ramlar och krossar fotleden, bilen går sönder, Linus blir sjuk. Många månader kvar av året, vad mer kan hända nu liksom ? haha. Låt oss vara friska tack and no more problems . Men det är nedräkning till semester nu, 22 juni. Då är vi lediga i fem hela veckor. Hur underbart liksom. Då ska vi vila upp oss. 
 
Bjuder på bilder från huvudstaden och gröna lund. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ G R Ö N A L U N D ~

publicerat i Days of my life;
Tänk vad jag blir arg på mig själv över sociala medier. Så fort man är iväg på något så är det gnäll från alla håll och kanter och en miljon frågor. Man är tydligen aldrig hemma. Men jag har bara mig själv att skylla, eftersom jag lägger upp allt. Jag vill dela med mig av det man gör men som förälder ska man tydligen bara hålla sig hemma. Måste vara den svenska avundsjukan. För att orka med vardagen behöver man ha roligt ibland, och det har jag. Vintertid ligger man i ide, och på sommaren är schemat fullsmockat. Snart väntar 5 veckor semester med barnen. Jimmy har tyvärr ingen semester och jobbar troligtvis borta också. Men vi hoppas på fint väder och många dagar på stranden. 

Jag hade en toppendag i stockholm igår, sjukamp på grönalund där jag endast förlorade i en gren. Jag vann även en enorm påse chips, och fick åka en massa karusell. Jag kom hem 02 inatt och hade klockan på 8 imorse så jag kunde hämta hem barnen som sov hos min Mamma inatt eftersom Jimmy kom hem från Örebro rätt sent igår. Barnen har helg, själv ska jag arbeta imorgon. 
Jag ska städa här hemma och ta med mig Linus på affären senare idag. Liam är som vanligt med hans kompisar, inte en lugn stund :)
 
 
 
 

~ H A P P Y ~

publicerat i Days of my life;
Idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag. Inget speciellt egentligen utan bara en känsla. 
Dock började dagen inte bra, Linus vaknade klockan 4 imorse. Han var hängig igår och somnade tidigt. Trodde jag skulle behöva vabba idag men eftersom han vaknade så pass tidigt och låg i sängen och pratade halva morgonen så såg jag att han var pigg och som vanligt igen. Han hade ingen feber eller så och märkte inget i eftermiddag när jag hämtade honom heller. Inga mer förkyldningar eller något nu, tack. 
Hann bara hem göra middag, bada kidsen och läsa läxa innan barnen somnade. Själv har jag tagit ett bad, och nu ska jag bädda ner mig. Är så himla trött. Imorgon slutar jag 16 och då ska det grillas på Linus dagis, sista familjekvällen på dagis innan Linus slutar. Bara 4 veckor kvar drygt. Så mycket mer hinner man nog inte med imorgon.  Onsdag ska jag till Stockholm, Jimmy kommer hem sent från Örebro så mamma ska förhoppningsvis hjälpa mig med kidsen. Torsdag är vi alla lediga och fredag blir det jobb för mig medans resten av familjen är ledig.