- Problem.

publicerat i Days of my life;
Vad bökigt det ska vara när det gäller barnvakt och man har två barn. Det är aldrig någon som kan passa båda så man måste alltid skaffa två barnvakter om det är något.
Jimmy måste arbeta 2-3 timmar imorgon runt lunch. Har inte löst barnvaktsfrågan än och barnen är inte uppskrivna på dagis heller. Får försöka lösa det, men det gör jag imorgonbitti.
Är alldeles för trött nu, lämnar allt som det är och går och lägger mig. Har fått alldeles för lite sömn de senaste dagarna. Godnatt! ♥

- Trött efter dagen.

publicerat i Days of my life;

Imorgon är det äntligen fredag, gud så skönt.
Känner mig helt slut efter min första arbetsvecka. Det är ovant och vi blir fullproppade med en massa info så jag kommer nog sova gott i helgen.
Jag har inte fått sovit på tre nätter men inatt ska jag sova. Då får Jimmy ta Linus om det behövs.
Vi har ätit middag så måste gå ner på affären och handla lite frukost tills imorgon. Orkar inte åka och veckohandla idag, vi gör det i helgen.
Har ännu inte bestämt oss om falun imorgon, de har ju sagt att det ska kunna snöa i dalarna så vi bestämmer oss imorgon.
I helgen är vi bjuda till Kevin på 3års kalas med så måste ner på stan imorgon och köpa present till honom.
Idag när vi hämtade Liam på dagis hade han en massa pyssel med sig hem, det är bara så himla gulligt så måste visa det! :) <3
Nu ska barnen nattas sedan ska jag gå på affären innan jag lägger mig själv.

Godnatt ♥

 

- Precis anlänt till jobbet.

publicerat i Days of my life;
Godmorgon på er !

Har precis kommit till arbetet.
Tog lite tid på dagis imorse, skulle försöka rensa bland alla barnens kläder. Har nästan en hel garderob på dagis.
Stressad som man är så glömde jag ju såklart att ta med mig allt hem. Jag bara spridde ut mig över hela hallen, sedan lämnade jag allt och gick. Får komma ihåg det när jag hämtar barnen istället.

Idag ska vi gå igenom en massa försäljning av elavtal och en massa annat om el.
Slutar 16.15 idag så förhippningsvis är sambin hemma när jag kommer hem. Då måste vi iväg och handla, sedan blir det bara en lugn hemma kväll.
Imorgon ska vi eventuellt till falun, vi har inte bestämt något än. Jimmy måste jobba två timmar på dagen han med så har haft det lite struligt med barnvakt. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det än. Har inte skrivit upp dem på dagis heller, så vi får se hur vi löser det.

Nu är det dags att köra igång. Ha en trevlig dag ! =)