- På väg till gävle.

publicerat i Days of my life;
Godmorgon!
Idag känner jag mig pigg och utvilad. Var så skönt att inte behöva vakna av någon väckarklocka imorse. Det tyckte nog barnen med.

Igårkväll var jag över till Frida. Även Anna och Pernilla var där, blev grillat, potatisgratäng och sallad där hemma. Mys ! ♥
Blev dock en tidig kväller för mig eftersom jag är var så trött.

Nu håller jag på gör frukost sedan ska jag köra Linus till mamma och så åker resten av familjen till gävle för lte shopping. Hade ingen barnvakt till Liam så han får följa med oss. Hoppas han orkar med en dag i valbo :)

Ikväll blir det middag och mys med mina gamla klasskompisar. Har känt mig så osocial den senaste tiden eftersom jag jobbat så mycket. Men imorgon ska jag bara ta det lugnt och hitta på något roligt med barnen.

Får se om jag hinner skriva något senare, om inte lovar jag att bjuda på bilder imorgon på det jag fyndat i gävle, om jag nu fyndar något :)

- Äntligen fredag.

publicerat i Days of my life;
Imorse sved det i hjärtat att lämna barnen. Linus gick det bra med, men Liam blir så ledsen när jag lämnar honom.
Tur är väl att det är fredag. Men hela helgen är nästan planerad och egentligen skulle jag bara behöva sova. Men jag får vila upp mig och ta det lugnt på söndagen.

Är så trött i huvudet, och känns så konstigt att ha gått från att vara mammaledig till att slänga sig på ett heltidsjobb. Tre dagar i veckan arbetar jag till 17. Hinner knappt träffa barnen dessa dagar. Barnen är på dagis 7-16.30, varje dag. Blir deprimerad av bara tanken.
Önskade att man kunde jobba lite mindre, men måste ju ha ett jobb. Och jag trivs verkligen kanon här på mitt nya jobb. De flesta jobb har väl dessa arbetstider, men många har ju skärt ner arbetstiden men det är inget jag vill göra eftersom jag egentligen borde vara glad att jag har ett jobb.

Hoppas det går att lösa lite frammåt iallafall. Nu har jag gjort klart allt på datan och det är dags att köra igång sista arbetsdagen innan jag gör helg. Slutar iallafall 16.25 idag, skööönt!

- Skorea.

publicerat i Days of my life;
Hej på er !

Arbetat som vanligt idag, har gått helt okej. Lite svårt att veta om man gör rätt eller fel bara, men det visar väl sig så småningom.
När jag slutat åkte vi till söderhamn för att gå på skokanonen som hade stor rea eftersom de gått i konkurs. Har väl varit rea ett tag men var en annons idag och det fanns faktiskt en hel del skor kvar. Några par skor blev det iallafall till familjen.
Nu är vi hemma, jag har plockat ihop. Barnen sover och Jimmy gör matlådor till mig och honom. Jag ska dra på mig träningskläder och springa ett varv runt tjärn innan jag ska hem och duscha och sova.
Imorgon är det äntligen fredag, den är så efterlängtad. Helgen är fullbokad. Iallafall fredagkväll och lördagen. Söndag ska jag bara mysa med barnen.
De ringde från dagis idag, Linus hade trillat och slagit sig. Dock var det iallafall inte något allvarligt. Men ni kan ju förstå hur man satt på jobbet och grubblade över det, haha. Han hade fått ett litet märke i pannan bara. Liam är sjuk, eller han har ingen feber men är snorig. Tur att det är fredag imorgon.

Här kommer bilder på dagens fynd. Var in på barnens hus med. Barnen fick en håv och pennor.
 

Dessa skor till Linus.
 
Till Liam.
 
Till mig.
 
Till mig.
 
Till Jimmy.
 
Till Jimmy.


Alla dessa fick vi för 500:-
Ha en trevlig kväll. Godnatt på er ♥