~ G Ö R A O M ~

publicerat i Days of my life;
Igårkväll satte jag Jimmy i arbete. Fick för mig att vi skulle tapetsera om sovrummet. Har tänkt fixa Liams rum också . Vill köpa nytt. Är iallafall supernöjd med tapeten och ikväll ska jag fixa i ordning i sovrummet. Ser ut som ett bombnedslag hemma när jag får för mig att röja och göra om. Men ska försöka få undan det mesta redan ikväll. 
Ledig på fredag och lördag men på söndag ska jag jobba. 
Bjuder på en bild från tapetseringen igår, den svarta tapeten har vi idag och den med rosor på är den nya. 
 
 

~ U P D A T E ~

publicerat i Days of my life;
Inte hunnit med någon uppdatering här på en vecka men har verkligen haft fullt upp. Linus har börjat på fotboll och han tyckte verkligen att det var roligt, förhoppningsvis ska han iväg på onsdag igen men jag jobbar till 19. Annars består dagarna av jobb/dagis, träning och en massa annat. 

Helgen bjöd på trevligheter i kilafors. En riktigt rolig kväll som jag kommer leva länge på. Igår var det mindre roligt men tog ändå med barnen och fiskade, städade bilen i tre timmar (bytte lampa, tvätta ur och i) och så storhandlade vi.

Imorgon har vi lite sovmorgon iallafall, och fredag är man ledig. Måste försöka klämma in en tvättid och städa kaoset här hemma, helst innan fredag. 
Inga planer för midsommar, antingen blir det växbo eller orbaden med familjen. Tror faktiskt inte jag har något mer att berätta. Känns som en evighet att vänta på Linus läkarbesök 30 Juni. Fattar inte att dom satte det så långt fram. Förstår dom inte att det är lite bråttom..,
 
 

~ L I N U S ~

publicerat i Days of my life;
Idag har jag lämnat Linus på dagis för första gången sedan han blev sjuk. Jimmy lämnade honom när jag var utomlands. Gjorde så ont i mig att lämna honom, han ville verkligen inte. Han var rädd, sa han. Dock så vinkade han och så glad ut när jag gick vilket kändes väldigt bra. Vet inte om han bara hittar på för han var trött idag eller om han verkligen menar det. Men det var fruktansvärt jobbigt iallafall. 

Ska på möte i slutet av veckan med dagis så jag hoppas vi får lite information då. Man har så mycket frågor. Det blir sommar och vikarier , man är så rädd att det ska hända Linus något igen. Det är lätt att glömma eftersom han är pigg och sprallig i vanliga fall, helt plötsligt kan det tvärvända på någon sekund. Han kanske får ett anfall imorgon, nästa vecka eller aldrig mer. Men när han är så lite förstår han inte riktigt. Man vet inte vad som utlöser det eller kan se det på något sätt innan det händer. Tänk om han gungar, klättrar eller något och bara faller handlöst. 

Har pratat med läkaren idag och vi har tid hos en neurolog i Bollnäs den 30 Juni så då ska vi börja medicinera Linus, antagligen dagligen för att motverka anfall (förhoppningsvis). Antar att han får äta det ganska länga och sedan får vi sluta för att se vad som händer, längre fram. 
Men efter att ha varit på sjukhus två gånger innan där dom inte hittat några fel eller ens sagt vad dom tror det är så litar jag inte på sjukvården alls. Denna gång säger dom att dom inte kan förstå varför han inte började medicineras tidigare, efter anfall två. Man är så rädd att något annat är fel. Men jag hoppas de vet vad de gör. 

Varenda gång min telefon ringer så får jag ont i magen, rädd att det ska hänt Linus något. Så skönt att vi har semester om drygt 3 veckor, därefter får vi se över allt till hösten. Jag hoppas innerligt att vi aldrig mer behöver uppleva detta. Önskar vi hade fått en tid hos läkaren redan denna vecka, så att det går undan lite. Inte hade vi fått något svar från EEG undersökningen heller, men denna vecka eller hos läkaren får vi se om det visade något. Förra gången för 2 år sedan drygt, så visade det inget.