Småland

publicerat i Days of my life;
Kan inte påstå att vi haft bra väder idag. Åska och regn. Typiskt semesterväder. Har varit på roadtrip i byn och även besökt Sverige, eller kanske världens största Ikea. Alldels nybyggt här i Älmhult. Samma by som grundaren av ikea kommer ifrån .
Blev en blomkruka till uteplatsen, en kudde och ett doftljus.
Solen kikade fram ikväll så var till lekparken och badplatsen.
Nu, läggdags. Imorgon Danmark :)Updatering från Älmhult

publicerat i Days of my life;
Anlände till Älmhult vid 02.15 inatt. Sträckan från jönköping var så tråkig och lång att köra. Regnade och var kolsvart.
Idag har det också regnat. Hann ut en stund till en badstrand i närheten och ett besök i bokskogen. En skog fylld med bokträd och det är så underbart mysigt där. Har besök av Jimmys släkting ikväll men nu ska vi lägga barnen som är dödströtta och jag med. Inga planer för morgondagen. Vi hoppas då iallafall på att vädret är bättre.

Vagen jag väntat på är hääär

publicerat i Days of my life;
 

Tänk att idag är dagen jag väntat på så länge äntligen är här. SEMESTER! Jobbar till 17,15 idag. Bilen är fullpackad, alla lådorna (med ombyten) på dagis är tömda och ikväll styr vi bilen mot småland (Älmhult) och på måndag åker vi till danmark över dagen. I fem hela veckor ska jag och barnen vara ledig och jag har en massa roliga saker på schemat, men det kommer bli många dagar på stranden med (hoppas jag).

Tror jag inte glömt att packa något. Kan inte ha glömt att packa något med tanke på att bilen är proppfull. Skulle kunna tro att vi ska vara borta flera veckor men vi kommer hem igen redan på onsdag.

Lovar att ge er en uppdatering ifrån södra Sverige. jag hoppas på bättre väder där än vad vi har haft här hemma iallafall.

Blev bjuden på frukost hemma hos bästa pappa imorse. Uppe med tuppen. Halv sju imorse var vi i Freluga för att hämta en sak som jag måste ha med så vad passade inte bättre än att få frukost med.

Vi hörs något mer i helgen, eller kanske redan ikväll.