~ S T O C K H O L M ~

publicerat i Days of my life;
Igår tog jag med Linus till Stockholm på en fotbollsmatch. Det var tänkt att Liam skulle med från början men han fick hög feber och låg och sov hela dagen igår, stackarn. 
Linus tyckte iallafall det var roligt. Hann cdock bara äta på mcdonalds och se matchen så åkte vi hemmåt igen. 
Idag har jag jobbat, tror aldrig jag har varit så trött i huvudet. Jobbade i helgen med. Men endast två dagar tills vi får lite ledigt och då ska jag hitta på massa kul med barnen. 
 
 
 

~ I N G E N H E L G ~

publicerat i Days of my life;
Ingen helg för mig idag. Hade klockan ställd för att kliva upp och träna och sedan var det jobb om gällde i fem timmar innan jag äntligen gjorde helg. 
Har plockack ihop lite och ätit tacosrester från igår med Linus. Liam sover hos en kompis och Jimmy har hjälp någon att flytta hela dagen. 
Imorgon far jag till Stockholm, men har tänkt att Liam ska följa med. Årets sista hemmamatch. 
Till veckan jobbar jag iallafall bara 3 dagar sen får jag äntligen lite helg. Ska förhoppningsvis åka till sundsvall och bada med kidsen. Jag och Jenny ska ut på trevligheter och på söndagen jobbbar jag igen. 
Fullt upp dygnet runt. Har försökt plugga en massa i helgen men det är sjukt mycket kvar...

Fick sju rätt på travet idag, hade hoppats på att bli miljonär, men 400 :- är väl typ miljonär det ?? :)
 
 

~ I N N E B A N D Y ~

publicerat i Days of my life;
Igår slutade jag tidigare, jag gör det ibland på onsdagar och det är så skönt att få hämta barnen tidigt och få lite mer tid med dom än vad man får annars när man jobbar hela dagarna. Vi gjorde dock inget speciellt igår. Handlade och var hemma bara. Liam hade innebandyträning så vi var iväg på det. 
Linus hade tjatat i veckor på att göra en pumpa, så såg han sånna på affären igår så vi köpte en som vi skärde lite i. Hade ingen mall eller så så hittade på något direkt på pumpan, men det gick bra ändå. Barnen var så nöjda. 
Hade tänkt städat igår eftersom jag har fullt upp i helgen, men hann inte ens det. Eller jag orkade inte det. 
Imorgon ska jag ta det lugn, lördag ska jag jobba och Söndag ska jag till Stockholm på fotboll, årets sista hemmamatch. Även Liam ska med, om han inte ångrar sig innan. Han lät inte så sugen på att åka bil. 
Nu ska jag plugga snabbt innan jag styr mot jobbet.