- Skapligt less man blir.

publicerat i Days of my life;
Ska börja detta inlägg med att jag är skapligt less. Fungerade internet länge ? NEJ! Det fungerar inte längre, vet inte vad som är fel denna gång heller, får se om det fungerar imorgon igen. Men kan man bli annat en less. Prövade hastigheten också som bara visade 37 mbit, vi som ska ha 100, sen kanske man inte kan få fullt, jag vet inte, men 37 var inte mycket att komma med. 

Andra saken jag har att säga är, tusen tack för alla fina kommentarer. Blev precis tipsad om en lägenhet som tydligen ska ha uteplats, tusen tack för tipset, det måste kollas upp. Skulle ju verkligen vara underbart. 

Träningen gick superbra idag, känns skönt. Riktigt bra spel var det idag, riktigt roligt. Trött i benen är man nu iallafall. Ska ta och kika på top model sverige, som jag har väntat på den premiären. Ta med mig lite frukt och mysa i soffan för mig själv eftersom barnen sover och Jimmy tränar. 
Ska ta en dusch efter det och lägga mig i skaplig tid. 

Ha en trevlig kväll !
GODNATT!

- Träningsdags.

publicerat i Days of my life;
Har nyss ätit middag, kycklinggryta och couscous. Nu gör jag mig redo för lite innebandyträning, få se om jag orkar hålla ögonen öppna på plan. Dödstrött är jag. 
Hem och lgäga barnen sen och så är det Jimmys tur att träna när Liam somnat, själv ska jag invänta premiären av top model sverige, det ser jag fram emot. 
Kom några från bollnäs bostäder och mätte temperaturen här för vi har is fulla rutorna, mitt emellan. Och iskallt i vårt sovrum så jag hoppas det blir fixat nu. Sätta lite fart om jag ska hinna till träningen. 


- Lekt på förmiddagen.

publicerat i Days of my life;
Har spenderat förmiddagen hemma hos Caroline och lilla Aelxander. Jättemysigt, blev bjudna på lunch också. Liam var däremot olydig. Han var rastlös och var överallt, kunde inte alls ta det lugnt. Linus kröp åt alla håll han med så är alldeles svettig.
Åkte hem eftersom Liam var så grinig, så nu sitter vi och leker och försöker varva ner lite. Håller på att få Liam att sluta med blöja, han har varit uten i två dagar och det går alldeles utmärkt. Hemma vet vi att det går bra, men det är när man åker iväg som det är lätt att glömma bort sig, men det har gått hur bra som helst, bara ta tag i nätterna framöver också då. Men tar dagtid först. 
Nu ska vi bygga med klossarna.