~ J U L K O R T E T ~

publicerat i Days of my life;
Inte ett enda av alla Julkort var bra, men det blev till sist detta (se bilden nedan). Det får duga för i år helt enkelt, barnen är inte alls sugna på att bli fotade. 

Idag har jag en massa ärenden jag måste uträtta på stan och så ska jag försöka plugga. Ska skicka upp Jimmy på Bolle så han får köpa årskort till familjen. Skulle ha färgat håret med men jag får nog ta det imorgon. 
 
 

~ V E C K A N ~

publicerat i Days of my life;
Förra veckan blev min farfar sjuk, han ligger på sjukhus och mår inte alls bra så har varit en tung vecka. Även om han är över 90 år så är det ändå jobbigt och jag hoppas han klarar sig igenom detta, gör han inte det så vet jag att Mimmi och min farmor väntar på honom men jag tänker åka och hälsa på honomi veckan. 
 
Har haft mycket plugg och jobb att göra. Så i fredags bestämde jag att vi skulle åka till Stockholm. Jimmy sov i Solna med barnen, själv dansade jag hela natten med Jossan på Golden hits. Förstår faktiskt inte hur jag höll mig vaken men det gick bra. Kom hem 03.30 på morgonen, sov som en stock till 10.00. 
Jimmy hämtade upp mig 11, vi åkte tunnelbana in till stan, gick på leksaksaffären, kollade på slottet, besökte julmarknaden i gamla stan och shoppade lite. En mysig dag, precis vad jag behövde. Komma bort!

Igår tränade jag, därefter jobbade jag några timmar. Liam var på kalas hos en kompis. Jag och Liam storhandlade på eftermiddagen, sedan gjorde jag pepparkakshus med barnen. Klarade mig så bra från att bränna mig till sista delen då jag brände mig på 3 ställen så jag fick brännblåsor, så sjukt ont det gör. 
BHann faktiskt med att julpynta också. Bytte gardiner, tog fram lite tomtar och stakar. Så nu är det julstämning hemma, bara granen kvar men den får vänta ett tag till. 

Ny vecka, förhoppningsvis blir den lugnare än förra. Jag ska försöka göra klart plugget denna vecka.  Slutar tidigt på onsdag och fredag iallafall. I helgen väntas Julbord och 30 års fest så vet inte precis om jag kan säga att jag har en lugn helg att se fram emot. Tänkte faktiskt försöka handla julklappar också.  

 
 
 
 
 

~ S A D F A C E ~

publicerat i Days of my life;
Okej, det var ett tag sedan jag faktiskt gnällde så jag tar väl och gör det nu så kanske det känns lite bättre. Imorgon är det sju år sedan Mimmi lämnade oss så jag är nog faktiskt extra känslig dessa dagar. Ni vet, när allt bara känns världelöst. När orken bara är som bortblåst. Man kommer i dessa perioder och de känns som om det aldrig vänder, men jag kan glädja mig med att det faktiskt gör det. Det är oftast bara ett par dagar allt är upp och ned.
Jag blir så besviken på mig själv. Det är så mycket jag borde ta tag i, men som jag inte gör. Jag tror att alla mina problem ska lösa sig av sig själv. Men egentligen är nog mitt största problem att jag inte vet vad som är fel. Oftast känns de som att allt är fel.
Känslan att känna sig totalt misslyckad och helt ensam. Jag delar sällan med mig till någon, för jag har svårt att visa känslor. Jag tycker det är jobbigt att prata om sånt som är jobbigt. Jag försöker alltid vara glad. Det jobbiga håller jag för mig själv.  Jag har nog väldigt svårt att uttrycka mig och förklara mina känslor. Jag känner att jag inte riktigt har någon jag vill dela med mig till heller.
Jag är så negativ. Så negativ att jag blivit inställd på att jag är sådan som person och att jag inte kan förändra det. Nästan så att jag inte vill förändra det bara för jag är vrång. Ni hör ju själv hur det låter?
Jag tar så lätt åt mig av vad människor säger, tar så illa upp även om det inte syns. Jag försvarar mig enbart för att sydda mig själv. Jag vill inte ta till mig det, jag vill inte höra, därför tar jag bort det genom att säga emot. Jag kan inte ta in mer.

Fy vad känslig jag är idag. Det är faktiskt alltid värre dagen innan. Man gruvar sig för morgondagen sen när den väl kommer så är den egentligen oftast som vilken dag som helst. Men det är inget jag vet förän imorgon. Vill bara att dagen ska passera. Jag hoppas på att morgondagen blir bättre även om det är en fruktansvärt tung dag. Jobb står på schemat så jag hoppas jag får lite annat på tankarna. Ska tända massvis med ljus på Mimmis grav imorgon, precis som jag och pappa alltid gjort tidigare år.
Nu ska jag bädda ner mig, känns redan bättre efter att klämt ur mig detta. Godnatt :)'