Ställa om klockan.

publicerat i Days of my life;
Varför ställa om klockan ?
Det har bara gjort mig ännu tröttare och jag har fått två barn som vägrar sova på kvällarna för de påstår att det inte är kväll eftersom det är ljust ute. Spelar ingen roll hur många gånger jag har förklarat för dem. Liam förstår iallafall men Linus. Helt omöjlig, igår grinade han och skrek i nästan en timme innan han somnade. Lika var det i söndags. Ikväll hoppas jag att det går bättre. Dom som har somnat så snällt nu i flera veckor.
 
Har precis avklarat kursen som jag läst. Information och kommunikation. Skönt !
Om det inte är något som behöver göras om eller kompletteras då förståss.

Imorse trillade ett brev in igenom lådan. Var till Liam , de ska börja gå och hälsa på den förskola där de ska gå till hösten. Tiden går så sjukt fort. Tänk att han börjar skolan till hösten. Men han ser verkligen fram emot det. Imorgon kommer de barn som började förskolan i höstas och hälsar på dem på dagis. Självklart när jag börjar sent, men Liam skulle iallafall få börja den tiden (bara en halvtimme tidigare) så han får vara med.

Idag ska jag, om jag hinner, åka till pappa efter jobbet kl 15 och ta hjälp av han att byta bromsbeläggen. Det  skrapar i bilen när man bromsar. Inte bra för stackars bromsskivorna :p
 
 
 

Veckan som varit.

publicerat i Days of my life;

Var väldigt längesedan jag skrev något, men tiden räcker tyvär inte. Tänker varje gång att jag ska uppdatera er oftare men jag vet faktiskt inte om det händer så mycket intressant i mitt liv just nu.

I fredags fyllde linus fyra år, alltså för en vecka sedan (för er som inte förstod). Det firade vi med lite tårta och paket på morgonen. Pappa kom över på kvällen han med.

Lördagen blev det kalas, en massa fika och bus. Var helt slut på kvällen. Men ett stort tack till alla som kom och för Linus alla fina presenter. Har var så nöjd.

Söndagen for jag och Jimmy till stockholm. Åt middag på globengallerian och därefter väntade en kö på 30 minuter i isande kyla. Jag som var klädd för en sommarkväll typ. Trodde jag skulle frysa ihjäl. Katy perry fick vi iallafall se, kanonplats på golvet hade vi. Var en grym show. Verkligen sååååå bra.

Trötta i benen blev vi. Konserten varöver vid 23-tiden. Vi packade oss in i bilen och åkte hemmåt. Var inte hemma förän 02.15 och ändå körde vi fort. Var så fruktansvärt trött. Jimmy hann bara sova två timmar innan han åkte tillbaka till stochkolm och jobbade. Jag hann iallafall sova fyra timmar innan jag skulle upp kl 07 och hämta barnen och åka till jobbet. Behöver jag säga hur trött jag var på måndagen ?

Igår var det dags för sista träffen med ABC-gruppen. Har fått med mig en hel del nytta därifrån faktiskt. Varit lärorikt och tycker alla borde få gå det. Tror faktiskt alla i stockholm erbjuds och gå det men häromkring pratas det inte om det så mycket.

Snar gör jag helg och då ska vi och storhandla. Sedan blir det fredagsmys med familjen. Imorgon ska vi på badhuset eller något annat kul med barnen och på kvällen ska jag på 40årsfest i grannhuset. Är väl så helgen ser ut.

Snart klar med kursen jag läser med. Tänkte göra klart den nästa vecka. Skönt!

Här kommer lite blandade bilder från veckan. Lovar lägga upp lite mer bilder i helgen.

 

 
 
 
 
 

 

Onsdag

publicerat i Days of my life;
Igår gjorde jag prov på kursen jag läser och det gick faktiskt bra. Skönt att ha det gjort. Bara fortsätta med nästa kapitel. Hann med ett besök på långnäs med Frida och barnen också. Så skönt att sluta lite tidigare på tisdagar och torsdagar.

Snart är det helg och det står mycket på schemat.

Idag måste jag montera ner vår gamla säng, för på fredag kommer den nya, Lagomt till kalaset och allt. Längtat efter den men kom väldigt opassande faktiskt!!!

Imorgon är det ABC-kurs, och på fredag fyller lilleman år och då ska han få sin cykel, paket på säng och tårta såklart.
Lördag blir det kalas och söndag stockholm för att se Katy perry. Kan bli lite glest med uppdateringar innan, men lovar en en update om både kalaset och stockholm på måndag när jag är hemma igen.
 
Fick skattebesked idag. Glädjande, behövde iallafall inte betala tillbaks.