JULBORD

publicerat i Days of my life;
Igår var det dags för Julbord med jobbet. Bjöds på god mat och underhållning. Åt så jag trodde jag skulle spricka. Blev så sjukt mätt.
Blev en riktigt lyckad kväll men en massa trevliga människor. Tog bussen hem från orbaden kl 01, så var hemma vid 02 och då somnade jag gott kan jag säga.

Idag har vi bakat pepparkakshus och lussebullar. Tänte städa men vart tog min ork vägen ? Jag tar det imorgon för nu ska jag lägga barnen sedan ska jag lägga mig själv, eller jag ligger faktiskt redan. Somnar vilken sekund som helst.

Imorgon väntas städdag också ska vi på julmarknad.

 
 
 
 
 
 

NÅGRA BILDER

publicerat i Days of my life, Photos;
Nu ska här bakas. Pepparkakshus & lussekatter. En uppdatering kommer senare idag. Ni får nöja er med några bilder så länge, som jag tog imorse när jag var ute och åkte. 
 
 
 
 
 
 
 
 

VABBAR

publicerat i Days of my life;
Alltså allvarligt!!! Vilken dag ....
 
Barnen är för sjuka för att vara på dagis och för friska för att vara hemma. 
De är snoriga, har lite feber, rinniga ögon och hosta, en typisk höstförkyldning me andra ord. 

De har varit så uppskruvade både igår och idag. Och så är man ensam hemma hela dagarna eftersom Jimmy jobbar borta. Dagarna blir evighetslånga då. 
Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, men jag hoppas på att kunna återgå till jobb imorgon iallafall. 
Jimmy kommer äntligen hem imorgon han med. 

Igår tittade jag på ett hus, mamma följde med hon också. Första huset som var av lite intressen. Mycket att göra på det, för det är ett gammalt hus men skulle kuna gå att göra riktigt fint om man har ork och tid. Men är inte besiktigat så måste ta ställning till om vi är så intresserad att vi ska göra det eller om vi avvaktar och hoppas det kommer fler hus. 
Känner mig såhär!!!