- Solat

publicerat i Days of my life;
Blir ett litet kort inlägg här innan jag smälter i värmen.
Varit på karlslund nästan hela dagen, trevligt ! Skönt att det var lite svalare ute idag än igår.

Nyss ätit lite mat, men matlusten är inte så stor i värmen.
Väntar på att pappa ska sluta jobba så ska jag nog med han och handla lite sen håller jag mig nog inne tills ikväll då det förhoppningsvis blir lite svalare och skönare att vara ute.

Imorgon ska jag iväg och besiktiga om bilen, dom ska även byta spindellederna på den, så sen har jag bil igen, men man orkar ändå inte åka någonstans i denna värme :)

- Man ska inte klaga

publicerat i Days of my life;
Men idag måste jag klaga.
Värmen tar död på mig, jag smälter sakta bort känns det som. Och vart jag än befinner mig så är det lika varmt. Tror till och med det är varmare i lägenheten än vad det är ute. Inte går det att öppna några fönster heller för det blir inte svalare för det.
Man känner sig klumpig och tjock, och svettas fyrahundra gånger värre än vanligt. Och veta att man ska gå med denna mage i nio veckor till gör det inte bättre. Även om man vet att man får något bra av det sen är det fruktansvärt jobbigt ibland. Har ökat åtta kilo i vikt och lär hinna lägga på mig ett par till innan bebisen kikar ut, men får hoppas att det försvinner fort efteråt.

Stressad känner man sig också, känns som det är så mycket som ska handlas innan bebisen kommer, och man är inte på shoppinghumör i denna värme precis. Men är dock allt nio veckor kvar så får hoppas jag hinner, men veckorna bara rusar iväg ibland och det är ändå inte så lätt och komma på allt man behöver.

Nu har jag klagat färdigt för idag. Har varit på dåligt humör hela dagen, man blir det när det är för varmt.
Men imorgon så ska jag lägga mig på karlslund ochsola och förhoppningsvis ta ett första dopp. Får hoppas mitt humör är lite bättre då.

Nu ska jag gå ett varv runt stan sen äta jordgubbar på balkongen.

- Storhandlat

publicerat i Days of my life;
Idag har vi tagit en paus från allt sol och bad. Har varit på stranden så många dagar så behöver vara ifrån solen lite idag.
Istället har vi passat på att handla för veckan så vi har lite mat, passade även på att köpa jordgubbar som jag har mummsat i mig nu.

Ska städa ihop lite nu sen sätta mig en stund på balkongen tror jag.
Ska väl gå ut en stund lite senare ikväll när det är lite svalare ute.