Lördag

publicerat i Days of my life;
Klev upp halv nio imorse, kan ha berott på att jag somnade väldigt tidigt igår kväll.
Jag och jimmy tog oss en promenad till solrosen då och kikade på Emma och Peter som åkte skridskor. Men blev ingen långvarig stund där. Emma blir trött fort, så gick hem och satte mig lite ute i en solstol med jimmy istället.

Har även träffat pappa idag. Ska dit imorgon igen, hoppas det blir lika bra väder som idag bara så man kan vara ute. Men hoppas även att det bli plusgrader så snön smälter någon gång.

Sitter och väntar på mat nu, ska få fläskfilé, klyftpotatis och sås. Gott gott! :) Väntar även på att jimmy ska komma hit.

Ikväll ska jag nog vara med Amanda, får se vad vi hittar på, var lite sugen att gå ut på tranan en gång, fyra månader sedan man var där sist. Men får se hur det blir med det.

Fredag

publicerat i Days of my life;
Mitt internet hemma funkar knappt. Vet inte vad som har hänt. Försökte starta om modemet tidigare idag och då funkade det en sväng iallafall. Får hoppas det löser sig snart.

Idag har jag iallafall hunnit skjutsat mamma och Emma på dagis och till jobbet. Tog bilen och åkte till pappa sedan, fick mat här, stek, potatis och sås. Mycket gott ! :)

Ska åka härifrån om inte allt för länge. Väntar på att klockan ska bli två så jimmy slutar. Tror vi ska ner på stan och kika lite. Klockan fem måste jag hämta Emma på dagis, och efter det ska jag hämta peter på tågstation.

Blir nog bara att ta det lugnt hemma hos Jimmy ikväll.
Hela helgen blir det nog bara ta det lugnt skulle jag tro. Måndag börjar min praktik så får passa på att njuta av ledigheten.

Får se om jag hinner skriva något senare, om internet fungerar.

Onsdag

publicerat i Days of my life;
Klev upp klockan 8.00 idag, trodde klockan var mer när jag klev upp faktist.
Har nyss ätit frukost och gjort mig i ordning så väntar på att klockan ska bli tio så ska jag gå till sjukgymnasten. Har verkligen ingen lust med det, och var kallt ute idag med.
Skulle även ha varit till Ams idag men jag tar nog det imorgon när jag ska till tandläkaren istället.

Vad jag ska hitta på resten av dagen har jag ingen aning om faktist. Kanske ta med mig Emma och åka skridskor, eller så blir det bara ligga i soffan och försöka få lite ordning på bloggen.
Jimmy slutar väl praktiken runt tre så får se om han kanske har lust att hitta på något.