~ O M B Y G G N A D ~

publicerat i Days of my life;
Min blogg är under ombyggnad, tyvärr ville den inte samarbeta med mig riktigt idag, så jag får helt enkelt fixa till det när jag får tiden och orken. Kanske redan under kvällen. Men tillsvidare ser den ut som den gör nu.

~ K A L L T ~

publicerat i Days of my life;
Blir inga uppdateringar allt för ofta på min blogg. Har helt enkelt inte tiden. Det händer alldeles för mycket i mitt liv för tillfälligt. När ett problem är löst dyker två nya upp. Det tar aldrig slut på problem. 
Hela november är schemat fullt, två besök till stockholm, teamfest, halloween, utvecklingssamtal, tandläkarbesök osv. Tiden går så fort, oktober är snart slut. Vi välkomnar november och snart börjar julklappsstressen. Liam har önskar sig en skateboard, väckarklocka och en appertifftröja, han ska även få nya pjäxor, årskort på bolle. Linus har inte något speciellt på önskelistan, men det är lättare att hitta på något åt honom. 

Jag och Linus har varit ute en stund i stormen. Svinkallt. Liam är på Gumpels med en kompis och åker skateboard. Själv ska jag ta och plocka ihop, tänkte baka något och så ska vi göra en stek, sås och potatis till middag så det är dags att börja med det snart. 
Vi har inte gjort något speciellt i helgen, men det är bara skönt. Barnen har lekt och så ;)

 
 
 
 
 

~ H E L G E N ~

publicerat i Days of my life;
Snart sut på denna helg. Har varit en lugn helg. Igår hägde jag i stallet med Linus någon timme, syrran tävlade. Sedan var vi bara hemma och städade osv. 
Idag har vi handlat, tvättstuga lite senare men för tillfälligt ligger jag i sängen oh fryser. Det är riktigt sängväder. Men jag ska klä på mig och gå ut på vår baksida snart och plocka ihop lite sen ska jag leta fram barnens vinterkläder, de är dags att börja med det. 
Har inga speciella planer till vecka. Hoppas på att få tillbaks vår bil och så fyller Jimmy år på onsdag men vi får fira honom lite på torsdag när han kommer hem från Örebro.