- Godnatt.

publicerat i Days of my life;
Efter att ha lagat middag, dammsugit och badat Liam så ska jag lägga mig själv i ett varmt bad innan jag ska ta med en film och krypa till sängs. 
Imorgon ska jag skjutsa Jimmy till arbrå, han ska tattuera sig.

- En dag på jobbet.

publicerat i Days of my life;
Idag har det inte varit en bra dag. 
Jobbade till klockan två, och med en fruktansvärd huvudvärk och inte nog på det hade jag ont i magen. Jag har varit allt utom snabb idag. Allt tog så lång tid för mig, och jag trodde aldrig vi skulle sluta. 
Efter jobbet åkte jag iallafall till mamma för att äta jordgubbar och glass, Liam plaskade lite i polen. Ska försöka lägga upp bilder på det senare. 

Jag och Jimmy kom precis hem ifrån stan. Har kikat runt lite. Men nu ska vi laga middag sedan ska jag vila och hoppas huvudvärken försvinner. 
Vi blir bara hemma  resten av dagen.

- Bada och spela kubb.

publicerat i Days of my life;
Idag följde jag, Jimmy och Liam med Amanda, Camilla och Pecca för att bada i "mjölkbrinken", i lenninge. Dock blev det inge bada för mig eftersom jag tyckte det var iskallt i vattnet så jag nöjde mig med att titta på. Men det var lika trevligt det. 
Efter det så for jag, Jimmy och Liam på Willys för att handla lite innan vi fortsatte till mamma för att spela lite kubb, även Gabbe kom och gjorde oss sällskap, trevligt. 
Ska alldeles strax duscha sedan ska vi lägga oss. Imorgon ska jag jobba, hoppas det inte blir för varmt ute bara. 
Men är ju ledig tills söndag så jag hoppas det blir ett par fina dagar till så vi kan åka till karlslund. 
På måndag fyller jag år, då ska vi nog grilla lite hemma hos mamma. Första födelesedagen utan Mimmi, känns konstigt måste jag säga. Jag kommer aldrig kunna beskriva saknaden efter dig Mimmi, det är fortfarade ofattbart, jag förstår inte att det verkligen har hänt. Älskar dig Mimmi.

Duschen väntar. 
Godnatt alla.